05.25.2020 7:48

Raliul Clujului Mobil 1

Cel mai mare numar de echipaje inscrise la o etapa de raliu – 80 de echipaje.


Raliul Clujului Mobil 1 editia 2008

Cel mai mare numar de echipaje inscrise la o etapa !
 

Inscrierile oficiale pentru cea de-a patra etapa a Campionatului National de Raliuri “Dunlop”, Raliul Clujului Mobil 1 s-au incheiat.  Numarul echipajelor inscrise este de 80, cel mai mare numar din istoria recenta a Campionatului. Lista completa a sportivilor care se vor intrece simbata si duminica pe drumurile de asfalt din judetul Cluj poate fi consultata in sectiunea speciala a site-ului oficial al raliului : www.raliulclujului.ro.

Reprezentantii Clubului Sportiv ‘’Savu Racing’’ , organizatorii etapei de la Cluj, cred ca numarul mare al celor inscrisi este o confirmare a  standardelor inalte de organizare a acestui eveniment sportiv.
Raliul Clujului Mobil 1 se va desfasura in zilele de simbata si duminica (21-22 iunie 2008).

Raliul se parcurge   pe asfalt, pilotii si copilotii din Campionat urmind sa-si dispute suprematia pe   8 probe speciale din care una superspeciala. Simbata (21 iunie) se alearga 6 probe speciale, constind in doua treceri pe bucla Somesul Rece-Marisel-Fintinele-Dangau. In cea de a doua zi (duminica 22 iunie) se va parcurge inca o data celebra proba Dangau, urmind ca spectacolul automobilistic sa se incheie cu superspeciala Cora, programata ca si anul trecut in parcarea acestui hipermarket din Cluj-Napoca. Organizatorii se asteapta si in acest an  la  o participare numeroasa a publicului pe probele speciale dar si la superspeciala Cora, care ofera o tribuna naturala excelenta vizionarii in conditii optime a spectacolului.

Va reamintim ca raliul are un total de 340,8 kilometri din care 129 de kilometri se vor parcurge contra cronometru.
Clubul Sportiv ‘’Savu Racing’’ asteapta reprezentantii presei la conferinta de presa a organizatorului care va avea loc miercuri 18 iunie, ora 14,00, la sediul sponsorului principal al competitiei, MOBIL 1 prin Star Lubricants ltd, strada Traian Vuia numarul 89.
Acreditarile de presa  se pot obtine completind formularele de acreditare, care pot fi trimise pina joi, 19 iunie, pe coordonatele specificate in aceste documente. 

Spre deosebire de anii trecuti, sediul administrativ al Raliului Clujului Mobil 1 editia 2008 si Centrul de Presa vor  functiona  in Cluj-Napoca, Universitatea „Babes-Bolyai” – Facultatea de Educatie Fizica si Sport, str. Pandurilor nr.7 (in incinta parcului “Ïuliu Hatieganu”,  lateral stinga fata de cladirea Salii Sporturilor). 

Clubul Sportiv ‘’Savu Racing” conteaza si in acest an pe sprijinul sponsorilor traditionali ai evenimentului, organizat impreuna cu Primaria si Consiliul Local al municipiului  Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj.

Sponsor principal este MOBIL1 prin Star Lubricants ltd. Pe lista sponsorilor figureaza si Banca Transilvania, Compexit Trading, Topcar, Valtra, Mitsubishi Motors prin RMB Inter Auto, Autonet, Gamoni, Karcher prin Epinvest, Adax, Huski, Marso si Cora. Lista sponsorilor tehnici ii cuprinde  pe Autoworld, P.M.A Invest, Zolicar Assistance, Qual Media, Nova Taxi, Pepsi, Vodafone, Infinity Sports, Kopiernicus, Karcher prin Epinvest, Hotel Napoca si Best Western Topaz.


sursa:: 4media.ro/Bogdan Rosca 0727 57 60 56

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto