05.25.2020 8:47

Raliul Aradului 2011

Edwin Keleti si Victor Ponta asteapta cu interes startul in Raliul Aradului in care isi doresc un parcurs lipsit de probleme tehnice.


Raliul Aradului -o cursa plina de provocari   

Edwin Keleti si Victor Ponta asteapta cu interes startul in Raliul Aradului in care isi doresc un parcurs lipsit de probleme tehnice.

Edwin Keleti: Raliul Aradului este o cursa foarte interesanta  care ne propune probe speciale foarte tehnice si sectoare de viteza mare. Sa nu uitam ca daca va ploua vom avea parte de mult noroi si de zone cu apa, care anul trecut au facut multe “victime”. Publicul are parte  de o saritoare spectaculoasa care e insa o provocare pentru concurenti, asa ca avem toate ingredientele unei curse solicitante. In conditii de aderenta schimbatoare va trebui sa facem alegerile corecte si in ceea ce priveste pneurile. Ne bazam pe anvelopele Pirelli care ne ofera solutii perfecte in astfel de situatii. Sa nu uitam ca Raliul Aradului reprezinta si un moment de cotitura in motorsportul romanesc pentru ca aceasta cursa conteaza si in Campionatul Ungariei. Toate numele importante din raliurile maghiare vor fi prezente la start si chiar daca nu se va intocmi un clasament comun al echipajelor romanesti si maghiare, este evident ca va exista un top open, ceea ce ne  va permite sa comparam nivelul sportivilor romani  cu cel al colegilor din tara vecina. In ceea ce ne priveste pe noi, ne dorim un podium la clasa 19, sa avem un parcurs lipsit de probleme tehnice cu un ritm bun care sa ne permita sa ne apropiem de contracandidatii la victorie.

Echipajul 99 participa incepind cu etapa precedenta a Campionatul National de Raliuri “Dunlop” la clasa 19 cu acelasi Mitsubishi Lancer EVO X cu care au luat startul in sezonul 2011 la clasa 3. Impreuna cu partenerii lor Jack Daniel’s, Pirelli Romania si Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick va asteapta la Arad la sfirsitul acestei saptamini unde se organizeaza o etapa comuna Romania-Ungaria. Pe linga sportivii romani activi in Campionatul intern, spectatorii vor avea posibilitatea sa ii vada in actiune si pe cei mai importanti piloti maghiari ai momentului. Raliul Aradului debuteaza vineri 5 august cu proba superspeciala din municipiul Arad. Simbata este insa ziua cea mai dificila, cind echipajele vor avea in fata 10 probe speciale insumind aproape 123 de kilometri.

pr 4media Bogdan Rosca, credit foto:rallyphoto.ro
    
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto