12.03.2020 22:48

Premio Frontier in Cluj-Napoca

Goodyear si Frontier International Group lanseaza Premio Frontier – primul centru cu franciza europeana de la Goodyear din judetul Cluj


Premio Frontier in Cluj-Napoca

Goodyear si Frontier International Group lanseaza Premio Frontier – primul centru cu franciza europeana de la Goodyear din judetul Cluj

Premio Frontier este primul magazin-service de profil al partenerului clujean si al XIII-lea în reteaua de magazine-service Premio din România, retea destinata standardizarii serviciilor si calitatii activitatilor de service auto si de desfacere de anvelope si accesorii auto, la cele mai bune preturi si cu maxim de confort.

Goodyear îsi extinde activitatea din România cu un nou magazin-service Premio prin partenerul sau francizat Frontier International Group din Cluj-Napoca, partener cunoscut în zona sa de activitate prin operatiuni de desfacere cu amânuntul si service roti de pe piata auto locala ce revine acum cu o noua investitie pe piata locala a service-ului si retail-ului de profil.

Premio Frontier dispune de o suprafata totala de peste 800 mp,  ce include show-room, hala de reparatii si depozitul, precum si cele 6 rampe de lucru si reparatii. Atelierul Premio Frontier este dotat cu aparatura la standarde europene, ca urmare a unei investitii de extindere si reamenajare. Frontier International Group a fost înfiintata în 2001 si îsi desfasoara activitatea în actuala locatie Premio din 2006. Cu un portofoliu important de clienti de pe plan local si national, Frontier a cunoscut o evolutie rapida, ajungând sa impuna astazi nivelul standardelor Premio pe plan local.

“Firma noastra comercializeaza o gama larga de anvelope, lubrifianti auto si industriali, accesorii auto diverse si ofera servicii de vulcanizare si mecanica. Din luna decembrie vom oferi si servicii de diagnoza computerizata la cel mai inalt nivel. Personalul nostru este pregatit în mod constant în traininguri organizate de companie si este capabil sa raspunda nevoilor tuturor clientilor nostri. Punând accent pe calitatea produselor si pe promptitudinea cu care raspundem solicitarilor consumatorului final, am reusit sa crestem rapid pe o piata cu o dinamica accentuata. Parteneriatul încheiat cu Goodyear si consolidat astazi prin lansarea Premio Frontier este o garantie suplimentara a dezvoltarii si succesului nostru pe aceasta piata”, a declarat Nicolae Dascal, administratorul firmei Frontier.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto