05.27.2020 0:22

Premii pentru tinerii spectatori

Echipa Napoca Rally Academy ofera premii tinerilor spectatori la Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert

Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert este raliul “de casa” al echipajelor Napoca Rally Academy.

Intre 20 si 22 iunie 2013 echipajele Napoca Rally Academy sunt pregatite sa faca spectacol in fata cat mai multor camere de fotografiat si a cat mai multor spectatori.

De aceea, ii invitam pe tinerii pasionati de fotografie sa vina pe probele de raliu, in parcul de service, la super specialele de la Polus Center si sa faca fotografii. Napoca Rally Academy si Yellow Store din Polus Center ofera premii tinerilor pasionati de fotografii.

Premiile constau in:

- premiul 1 – un voucher de cumparaturi de 1.000 de lei

- premiul 2 – un card in valoare de 300 lei

- premiul 3 – un card in valoare de 200 lei

Mecanismul este simplu: faci o fotografie in perioada raliului, o postezi pe pagina de Facebook a Napoca Rally Academy (https://www.facebook.com/NapocaRallyAcademy), iti anunti prietenii si ii rogi sa iti dea like. Prin jurizare, din primele 10 fotografii cu cel mai mare numar de like-uri le vom alege pe cele 3 castigatoare.

Concursul este destinat tinerilor fotografi amatori (elevi si studenti) si se desfasoara in perioda 20 -28 iunie 2013. Un participant poate posta una sau mai multe fotografii care vor intra in concurs, dar nu poate castiga mai mult de unul dintre cele 3 premii.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto