08.26.2019 0:17

Podium: Dunlop, Goodyear si Fulda

  • Marcile de anvelope de camion din grupul Goodyear Dunlop, pe primele trei locuri în Austria

 

  • Aur pentru Dunlop, Goodyear ia argint si bronz pentru Fulda

 

Membrii Asociatiei Specialistilor în Anvelope din Austria (VRÖ) au votat marcile Dunlop, Goodyear si Fulda pe locurile întâi, doi si trei la categoria anvelope de camion, la Gala Premiilor VRÖ. Astfel, produsele Goodyear Dunlop au ocupat întregul podium de la aceasta sectiune. Premiile VRÖ au fost decernate producatorului de anvelope si pentru sprijinul efectiv oferit dealerilor în ultimii doi ani de zile. Presedintele VRÖ, James Tennant, a înmânat premiile companiei Goodyear Dunlop cu ocazia ‘Zilei Anvelopei’ VRÖ, organizata în cadrul expozitiei AutoZum din Salzburg, la sfârsitul lunii ianuarie 2015.

“Suntem încântati sa primim aceasta tripla distinctie din partea breslei specialistilor în anvelope din Austria. Faptul ca Goodyear a ajuns de asemenea numarul 1 la categoria anvelope de camion si la editia din 2013 a Premiilor VRÖ, arata satisfactia pe termen lung a partenerilor nostri,” a spus Helmut Perner, Director de Vânzari Anvelope de Camion la Goodyear Dunlop Tires Austria GmbH.  “Acesta este un succes ce tine de buna colaborare a tuturor echipelor de pe segmentul anvelopelor de camion care ne-au sustinut constant în demersurile noastre.”

Premiile VRÖ acordate industriei de anvelope sunt decernate o data la doi ani în baza unor chestionare completate de distribuitorii de anvelope, membrii ai asociatiei. Printre criteriile de evaluare se numara calitatea produselor, viteza de livrare, expertiza agentului de vânzari, politicile de pret si disponibilitatea tuturor dimensiunilor de anvelope. Marca Goodyear a câstigat anterior locul întâi la categoria anvelope de camion, premiul fiind înmânat la Gala Premiilor VRÖ din 2013.
Dunlop

În fotografie:

Helmut Perner (al III-lea de la stânga), Sales Manager Truck Goodyear Dunlop Tires Austria GmbH, alaturi de echipa de vânzari anvelope de camion din Austria, si Claus-Christian Schramm, Director de Vânzari si Managing Director la Goodyear Dunlop Tires Austria GmbH (al IV-lea de la dreapta) la standul companiei organizat în cadrul forumului pentru anvelope VRÖ la AutoZum 2015. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto