02.26.2020 20:42

Pilotii din CNVC Dunlop 2012, din nou pe Valea Cetatii Râsnov

La un pas de finalul actualului sezon de coasta, weekend-ul 13-14 octombrie este rezervat unei noi confruntari în Campionatul National de Viteza în Coasta Dunlop 2012, la Râsnov.

Cea de-a XV-a etapa a Campionatului National de Viteza în Coasta Dunlop 2012 va debuta mâine, 13 octombrie, pe traseul arhicunoscut de la Râsnov – Valea Cetatii. Traseul, desi a mai fost parcurs în alte doua etape din actualul sezon competitional de catre pilotii înscrisi în competitie, poate rezerva surprize si importante schimbari în ierarhia grupelor, sub presiunea conditiilor meteorologice specifice acestui anotimp.

Dubla de coasta din Trofeul Valea Cetatii Râsnov grupeaza ambele etape în zilele de sâmbata si duminica. Cu startul la orele 8 ale diminetii, ambele etape au în program doar 5 treceri fiecare: o mansa de recunoasteri cronometrate, doua manse de antrenament cronometrate si doua manse de concurs. Etapele se vor încheia cu festivitatea de premiere, organizata în incinta pensiunii Valea Cetatii la orele 18.30.

Înaintea etapelor de la Râsnov, Lucien Hora este lider incontestabil în clasamentul open al CNVC Dunlop 2012. Urmatorul clasat este Lucian Raduta, care se afla la o distanta de 12 puncte în fata lui Paul Andronic.

În afara etapelor de la Râsnov, în Campionatul National de Viteza în Coasta Dunlop 2012 mai sunt de disputat cele doua etape reprogramate de la Sinaia. Acestea se vor desfasura la sfârsitul lunii octombrie si vor fi reunite în Trofeul Sinaia Forever nedisputat la începutul acestei veri.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info România sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto