05.27.2020 0:38

Pilotii de raliu si jurnalistii se intrec la Raliul Deltei

La implinirea celor 10 ani de existenta, Klar Professional sustine doua competitii din cadrul Raliului Deltei si lanseaza Trofeul Klar Macadam

Dupa 20 de ani de pauza, astazi a luat startul Raliul Deltei, etapa inedita de raliu din cadrul CNR. Odata cu aceasta etapa desfasurata la Tulcea, Klar Professional incepe celebrarea celor 10 ani de istorie a brandului Klar in piata din Romania si marcheaza 2 actiuni speciale.

•    Joi, 30 mai 2013, a debutat prima provocare a celor de la Klar Professional adresata jurnalistilor care participa la evenimentul de la Tulcea – „Fii pilot de Presa!”. O competitie a reprezentantilor presei marcata pe Social Media in care acestia, pe echipaje, asemenea pilotilor, participa la raliu si construiesc istoria Raliul Deltei 2013 in Jurnale de Bord, detaliate in direct pe pagina de Facebook Klar Racing.

Jurnalistii au participat pana acum la skakedown-uri cu pilotii de raliu, au fost la parada masinilor, la competitia de caiac si transmit in timp real experientele traite la acest eveniment. In perioada 30.05- 01.06.2013 fotografii dintre cele mai spectaculoase fac deliciul pasionatilor care urmaresc in timp real cursele pe site-ul de socializare.

•    Vineri, 31 mai 2013, se lanseaza Trofeul Klar Macadam 2013. Astfel, echipajul care va insuma cel mai mare numar de puncte la probele de macadam din cadrul CNR va primi 2.000 Euro, premiu oferit de Klar Professional.

Brandul Klar Professional, membru al Grupului Policolor – Orgachim, lider de piata de vopsele auto, este pentru a III-a oara partener oficial al Cupei Dacia, o competitie monomarca din cadrul Campionatului National de Raliuri.

Alaturi de sustinerea echipelor din Cupa Dacia (echipaje conduse de pilotii George Grigorescu, Raul Badiu si Marian Orha), compania mai sponsorizeaza si echipajul Francois Delecour/Dominique Savignoni in prima etapa a Campionatului National de Raliuri (CNR) Dunlop.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook  Klar Racing sau pagina de web http://www.klar.ro/ro.html.

KLAR Professional este divizia specializata în vopsele auto a Policolor, cel mai mare producator cu tradi]ie pe piata din România (din 1965). Cu o istorie de peste 40 de ani în industria vopselelor auto, KLAR Professional este compania cu un nivel avansat de experienta în producerea de vopsele auto OEM, aftermarket si de sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor România si Orgachim Bulgaria si este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor în zona Sud-Est Europeana.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto