05.26.2020 0:38

Noutati Savu Racing

Dupa Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants 2010, etapa a 4-a a Campionatului National de Raliuri, in care echipajul clujean Horatiu SAVU – Marc BANCA a avut parte de o iesire dura in decor, in urma careia masina de concurs a fost distrusa aproape in totalitate


Noutati Savu Racing

Dupa Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants 2010, etapa a 4-a a Campionatului National de Raliuri, in care echipajul clujean Horatiu SAVU – Marc BANCA a avut parte de o iesire dura in decor, in urma careia masina de concurs a fost distrusa aproape in totalitate, a urmat o noua etapa a Campionatului, Raliul Sibiului, care in acest an a avut un statut aparte, si anume acela de etapa suporter a International Rally Chalenge.

Imediat dupa sosirea din Raliul Clujului, echipajul clujean a inceput lupta pentru pregatirea masinii, aceasta necesitand inlocuirea caroseriei, cea veche fiind afectata iremediabil in urma accidentului, datorita deformarii roll-barului.

Cu o caroserie noua, un roll-bar de o generatie mai noua, mai usor, cei doi, ajutati de prieteni, in incinta service-ului AutoFyg, aproape au reusit sa termine masina pentru raliul de la Sibiu.

alt

Horatiu Savu:
 
“Am muncit foarte mult la noua masina, dar anumite piese si in special bordul, nu s-au mai potrivit datorita noii configuratii a roll-barului, fapt ceea ce ne-a facut sa spunem pas participarii la Sibiu. Pe de o parte ne doream sa luam startul, dar pe de alta parte, neavand o masina terminata cu ceva timp inainte si stiind starea traseului de acolo ne gandeam la pagubele care ar fi aparut inerent in urma participarii. Astfel, cu o jumatate de zi inainte de a pleca spre Sibiu am hotarat sa nu ne prezentam. Jocul rezultatelor a facut sa nu cadem foarte mult in clasamentul general, aflandu-ne in prezent in tinta propusa la inceputul anului, aceea de a fi in primii zece la sfarsitul campionatului”.

Marc Banca:

” Pot spune ca am luat parte la construirea unei masini de curse de la zero. Imi pare rau ca nu am putut lua startul la Sibiu, dar poate ca este mai bine asa, pagubele produse concurentilor care au fost acolo fiind insemnate”.

Echipajul doreste sa multumeasca pe aceasta cale familiilor care, in ciuda celor intamplate inca ii sustin in continuare, partenerilor Primaria si Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, Bayern, dealer Vodafone, Clubului Colours, precum si partenerilor media: revista Auto Business si Hostvision.

Urmatoarea etapa aflata in programul clujenilor este Raliul Tara Barsei Dunlop Seat, 26-28 august 2010, anul acesta intr-o viziune noua, cu startul la Baneasa Shoping Center in Bucuresti si probele in jurul oraselor Azuga si Predeal.

sursa: Savu Racing
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto