09.30.2020 15:08

Mercedes-Benz Citan: Caravana europeana ajunge la Cluj

RMB Inter Auto va invita pe 17 aprilie 2013, în parcarea Polus Center, sa testati noile autovehicule Mercedes-Benz Citan.

“Citan CaraVAN 2013″, un proiect european initiat de Mercedes-Benz, va face trei opriri în România: Cluj, Iasi si Bucuresti, pentru ca toti cei interesati sa aiba posibilitatea de a testa noul Citan. Caravana Citan a pornit din Slovenia si trece prin alte opt tari europene, având drept destinatie finala Lituania. Caravana tranziteaza cele noua tari în perioada 4 – 29 aprilie 2013 si ofera celor interesati sesiuni de test drive exclusive.

Citan: un autovehicul comercial eficient pentru oras

Noul Mercedes-Benz Citan este autovehiculul eficient pentru livrarea marfurilor în mediul urban, dar si pentru transportul de persoane, cu performante deosebite si un consum foarte mic. Noul Citan combina confortul din habitaclu cu beneficiul diminuarii emisiilor de dioxid de carbon, oferind performante notabile la costuri minime. Consumul standard al modelului Citan cu BlueEFFICIENCY este de 4,3 litri/100 km – niciun alt autovehicul comercial de livrare în mediul urban cu combustie interna nu consuma mai putin carburant sau nu produce mai putine emisii. Interiorul de pâna la 3,8 mc si sarcina maxima de 800 kg sporesc eficienta noului Citan. Calitatea deosebita, dinamica modului de conducere, siguranta impresionanta, caracterul economic, mobilitatea si supletea transforma Mercedes-Benz Citan într-un reper printre autovehiculele de livrare în mediul urban.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto