05.25.2020 8:41

Masina oficiala la Raliul Sibiului.

20 de automobile Citroen vor fi folosite de organizatori pe parcursul celor trei zile ale evenimentului. 


Citroen C-Crosser, masina oficiala la Raliul Sibiului.

• C-Crosser, va fi masina oficiala a Raliului Sibiului.
• 20 masini Citroen disponibile pentru oficialii raliului.
• Raliul Sibiului este programat in perioada 17 – 19 iulie.

Citroen Romania este, si in 2009, partener oficial al Raliului Sibiului. 20 de automobile Citroen vor fi folosite de organizatori pe parcursul celor trei zile ale evenimentului.

Citroën Romania este si in acest an unul dintre partenerii principali ai Raliului Sibiului, cea mai dura si spectaculoasa etapa pe macadam din Campionatul de Raliuri al Romaniei. „Primul SUV din gama Citroën si-a demonstrat calitatile la editia din 2008 cand a parcus, fara probleme, cele mai dure probe speciale pe macadam din Campionatul Romaniei.

Citroën este o marca celebra in lumea sporturilor cu motor care si-a reconfirmat valoarea in 2008, cand a castigat titlurile mondiale in WRC, la constructori si piloti, si vrem sa continuam implicarea noastra in motorsport si in Romania”, a spus Didier Gerard, directorul Citroën Romania.

4 masini Citroën C-Crosser vor fi folosite de directorul cursei si de membri din echipa de organizare si vor parcurge aproape 400 kilometri, dintre care 150 kilometri de proba speciala pe macadam. Pentru a face fata celor mai dure probe speciale din competitia interna, cele patru modele Citroën C-Crosser vor fi echipate cu pneuri BF Goodrich All Terrain si Michelin 4×4 Synchrone.

Aceste modele de anvelope, concepute pentru a rula atat pe asfalt cat si in off-road, se adapteaza perfect nevoilor de miscare a oficialilor raliului, datorita profilului adanc si fragmentat si constitutiei solide, rezistente la agresiuni. In afara modelului C-Crosser, flota folosita la Raliul Sibiului este completata cu modelele: C1, C2, C3, C4, C4 Picasso, C4 Grand Picasso si noul Citroën C5, care va fi dedicat invitatilor VIP.

Editia din 2009 a Raliului Sibiului se va desfasura in perioada 17 – 19 iulie si este etapa a 5-a din Campionatul National de Raliuri.   

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto