05.25.2020 8:31

Masina de presa – Editia 2

Între 27-29 Aprilie, pe platoul Salii Sporturilor, va avea loc a 2-a editie a evenimentului “Masina de Presa”


Masina de Presa


În perioada 27-29 Aprilie, pe platoul Salii Sporturilor din Cluj, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Masina de Presa, organizat de agentia Bad Dog Advertising. Despre prima editie puteti afla de pe site-ul oficial www.masinadepresa.ro.


Actorii principali ai evenimentului sunt dealerii auto si jurnalistii. Pe de-o parte dealerii auto aduc modele ale marcilor de masini comercializate, pe de alta parte jurnalistii le conduc, se întrec în arta sofatului si cei care dovedesc ca sunt cei mai priceputi soferi câstiga premiile puse la bataie ( la aceasta editie sponsorii evenimentului ofera o excursie în Malta – www.malta.ro – si una în Turcia – www.universalturism.ro ). Nici masinilor nu le va lipsi aprecierea, in cadrul festivalului acordându-se cate un premiu pentru fiecare clasa si premii din partea partenerilor media.
În acelasi timp, publicul larg are intrarea libera, îsi poate oferi trei zile în care sa admire masinile visate, sa le testeze si, de ce nu, sa achizitioneze masina preferata, asa cum s-a întâmplat înca de la prima editie.
Invitatii speciali, oameni politici si de afaceri, vor face evfenimentul mai atractiv pentru ochii curiosilor.
În seara ultimei zile a festivalului, începând cu ora 19.30, la restaurantul Ernesto, din piata Unirii nr. 23,  va avea loc premierea masinilor si a celor mai buni soferi din presa.
Masini de ultima generatie, fete frumoase, jurnalisti, oameni politici si de afaceri: acesta este pe scurt festivalul Masina de Presa.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto