05.25.2020 9:11

Masina de presa – Cluj-Napoca

Festivalul masinilor din reviste, vino si urca la volan, 13-15 Octombrie 2006 / platoul Salii Sporturilor


Clujul cailor putere


Festivalul «Masina de Presa», organizat de Bad Dog Advertising, a “parcat” la Cluj-Napoca prima sa editie în fata Salii Sporturilor, în weekendul 13-15 octombrie 2006.


Desfasurat la “bataie” cu întrecerile grupei A de calificare a Cupei Challenge la handbal feminin sau prezentarea cartii «Povestea vietii mele» a lui Irinel Columbeanu, evenimentul a adus în premiera la Cluj 3 dintre cele mai noi modele auto lansate in aceasta toamna pe plan international si un concept nou de prezentare a masinilor incluse în festival, prin accesul direct al jurnalistilor la volanul modelelor expuse.


În urma drive test-ului, aprecierile date de jurnalistii ce s-au urcat la volanul bolizilor BMW, a silentioaselor Opel si Chevrolet si a puternicelor modele Volvo, «masinile de presa» a primei editii a festivalului au fost:
• la clasa mica, noul model Opel Corsa, lansat în premiera la Cluj de Opel Ecomax.
• la clasa medie, câstigator a fost desemnat modelul BMW Seria 5, prezentat în festival de Auto Transilvania.
• Volvo S80, lansat, de asemenea, în premiera la Cluj-Napoca de Premium Cars, si-a adjudecat premiul pentru clasa mare.
• batalia pentru cel mai bun SUV a fost câstigata de modelul X5 al constructorului german BMW.


Organizatorii au acordat un premiu special SUV modelului Chevrolet Captiva.
Intre jurnalistii ce au urcat pe locul din stânga fata si au testat mult râvnitele masini, intrând astfel în cursa pentru câstigarea premiului pus la bataie de organizatori si oferit de Universal Turism (un weekend de 6 persoane într-o cabana din Arieseni), s-au distantat la final reprezentantii Mix FM si Radio Cluj.


În cele din urma, cel mai bun sofer a venit din partea Mix FM, care l-a devansat într-o linie dreapta cu frâna la punct fix pe concurentul din partea Radio Cluj.


sursa: Bad Dog Advertising

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto