09.29.2020 7:36

Marele Premiu al Clujului

Red Bull Racing Can ajunge la Cluj, etapa a III-a din aceasta competitia se va defasura miercuri 24 aprilie 2013 de la ora 16:00 in Campus Observator.

Dupa etapele de la Bucuresti si Timisoara, a venit randul studentilor din Cluj Napoca sa-si demonstreze talentul de designeri si piloti la Red Bull Racing Can, competitia de masinute radio-comandate, construite din can-uri de Red Bull, dedicata studentilor.

25 de echipe de la cele mai cunoscute universitati clujene se vor lupta pentru Marele Premiu in Campus Observator, miercuri 24 aprilie, de la ora 16:00.

Fiecare echipa este formata dintr-un director tehnic si un pilot, creativitatea fiind deja vizibila si dupa numele fiecarei echipe:

- Scuderia Iute ca Sageata Racing Team

- Sparkplugs

- ASWM Crew

- Doza 20

- PSI

- AWESOME Pro Team

- Legends

- Arrow

- Do*Za

- Piftel & Co

- TGL

- Racing Fighter

- Brainergizers

- Nevermore GP

- Shark Attack

- Red Team

- Bull Power

- Mario & Luigi

- Skywalker

- Non-Euro

- Blau

- Dynamik

- Kicker Team

- Wildstyle Racing

- RS Team

Pentru a asigura conditii egale, sasiul si motorul masinutelor sunt identice, caroseria si inovatiile aerodinamice facand diferenta. Desigur, in cursa,  va conta si talentul fiecarui pilot care va putea transa lupta in favoarea sa in duelurile roata la roata.

Grila de start pentru Marele Premiu al Clujului se stabileste in functie de numarul de like-uri obtinut de fiecare masinuta inscrisa in concurs pe pagina oficiala a evenimentului Red Bull Racing Can. Departajarea sa va face pe pista, dar si in urma notelor acordate de juriul competitiei care va tine cont de design, modul de asamblare si originalitate.

Startul in Marele Premiu al Clujului, etapa a III-a din Red Bull Racing Can, se va da miercuri, 24 aprilie 2013, la ora 16:00 in Campus Observator. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto