07.06.2020 8:02

Locul 2 pentru Paul Andronic

Paul Andronic urca pe locul doi în CNVC Dunlop 2012, dupa 13 etape disputate.

Dupa un sfârsit de saptamâna mohorât, în care au fost disputate etapele a XV-a si a XVI-a ale Campionatului National de Viteza în Coasta Dunlop 2012 pe traseul de la Râsnov, Paul Andronic îsi trece în portofoliu prima victorie din acest sezon si urca pe locul doi în clasamentul general la zi al competitiei.

Penultima dubla a CNVC Dunlop 2012 a fost disputata în acest sfârsit de saptamâna pe traseul de la Valea Cetatii Râsnov în conditii meteorologice dificile. Vremea rece si umeda a schimbat structura podiumului final în ambele zile de concurs, etapa de sâmbata fiind câstigata de Ovidiu Zaberca, iar cea de duminica de Paul Andronic.

Vremea rea si instabila, asociata cu ceata, lipsa vizibilitatii si cu imposibilitatea încalzirii anvelopelor, a adus o configuratie schimbata a podiumului final în ambele etape râsnovene ale CNVC Dunlop 2012. Astfel, monopostul lui Hora, pilotat extrem de precaut si cu un avans considerabil de puncte în clasamentul general la zi al campionatului, a lasat loc liber victoriei bolizilor de grupa H pilotati de Ovidiu Zaberca si, respectiv, Paul Andronic.

În etapa de sâmbata, Paul Andronic a încheiat pe locul secund, podiumul etapei fiind completat de Daniel Onoriu. În etapa de duminica, Ovidiu Zaberca a pierdut podiumul în favoarea pilotului de grupa N, Catalin Cismaru, si a urmaritorului sau consecvent, Lucian Radut.

Dupa 13 etape disputate din actualul sezon al CNVC Dunlop 2012, Lucien Hora este liderul incontestabil al campionatului. Locul secund este ocupat de Paul Andronic, la doar un punct distanta fata de Lucian Radut.

Din lupta pe clase mai sunt de disputat locurile II si III de la Grupa H, unde lupta este deschisa între Daniel Onoriu, Ovidiu Zaberca si Andrei Serban, si cea de-a doua pozitie la Grupa I. Lupta pentru titlul de campion national la Debutanti este înca deschisa între Gabriel Necula, Raul Szene si Dan Prepelita, într-o situatie similara fiind si titlul la doua roti motrice (2WD), unde Mircea Padurean îsi disputa întâietatea cu Andrei Serban.

Ultima dubla de coasta din Campionatul National de Viteza în Coasta Dunlop 2012 se va disputa la Sinaia, în perioada 26-28 octombrie 2012, conform reprogramarii FRAS.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info România sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto