05.25.2020 8:53

HobbyBike Cup

Locatia: Tarnita, Marisel 30 km distanta de Municipiul Cluj-Napoca – in perioada 07-09 august 2009.

HobbyBike Cup DownHill

Locatia: Tarnita, Marisel 30 km distanta de Municipiul Cluj-Napoca

Clubul Sportiv “Hobby Bike” continua seria competitiilor de Mountainbiking, initiata prin competitia “HighRide” la deschiderea parcului de biciclete “Hoia DirtPark”, cu un eveniment din disciplina Downhill , a carui prima editie va fi gazduita de statiunea Marisel, in perioada 07-09 august 2009.

Scopul evenimentului este acela de a reuni rideri(concurenti) si public din toata tara pentru un “JamSession” de mountainbiking, muzica si buna dispozitie intr-un areal inca neexplorat.

Dorim sa va invitam sa concurati sau sa explorati alaturi de noi, pe doua roti, un traseu provocator intr-o zona inedita. Pentru inscrieri si mai multe informatii www.hobbybike.ro

Traseul de coborare se intinde pe 3.5 km si este gandit incat sa ofere o experienta única atat riderilor cat si si publicului , fiind presarat cu numerose drop-uri, 2 roadgap-uri din lemn, rock garden, 2 zone de padure cu radacini si viraje selective, zone de viteza si multe jump-uri cel putin 10 gap-uri, contrapante si sectiuni tehnice.

Va asteptam sa savurati, alaturi de noi gustul prieteniei, al pasiunii pentru acest sport, al depasirii propriilor limite, al explorarii unei noi locatii pentru manifestarea lucrurilor in care credem.

Sustinatorii si partenerii: Primaria si Consiliul Local Cluj–Napoca, Primaria Rasca,
Primaria Marisel, Kona, EasternBike.

Programul Competitional:

• Joi 6 august si Vineri 7 august – inscrieri, cazare, on foot inspection (obligatoriu) urmat de antrenamente libere

• Sambata 8 august – 09:00 – 13.00 antrenamente libere, 13:00 – 14.30 calificari, 15.30 – 18.30 Race, 23.00 festivitate de premiere si party.

• Duminica 9 august – photo session, free day

Ne rezervam dreptul de a modifica programul competitional de sambata in functie de conditiile meteo !!!

informatii suplimentare: www.hobbybike.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto