05.27.2020 0:39

Francois Delecour vrea revansa

Autoworld Transilvania Rally se anunta a fi locul unde spectacolul va fi garantat!

Francois Delecour vrea sa isi ia revansa la Cluj si sa demosntreze ca singurul loc unde competitia se poate desfasura este pe probe. Dupa ce a castigat Raliul Deltei, dar a fost exclus la final din competitie, pilotul francez a decis sa se inscrie la Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert cu dorinta de a castiga. Va reamintim, la finalul Raliului Deltei unul dintre mecanicii echipei ESD Rally Team a demontat de pe masina de concurs, in parcul inchis o camera de filmat. Fracois Delecour se lupta pentru locul I la Cluj.

Echipa Autoworld Transilvania Rally a stat putin de vorba cu pilot francez. Inca suparat pe cele intamplate la Tulcea, Fracois Delecour spera ca la Cluj, totul sa fie diferit.

Autoworld Transilvania Rally: Dupa ce ai fost exclus din clasamente la Tulcea, crezi ca vei avea probleme si la Cluj? Este Cluj locul unde iti poti lua revansa si sa castige punctele pierdute?

Fracois Delecour: Sunt putin dezamagit de ce s-a intamplat la Tulcea, deoarece au existat foarte multi spectatori in parcul inchis, lucru care nu este permis. Organizatorii ar fi trebuit sa respecte regulile si apoi sa le aplice. Primii care ar fi trebuit penalizati ar fi chiar organizatorii. La Cluj va fi o alta poveste, eu o sa respect toate  regulile dar imi doresc sa castig si sa imi iau revansa.

cititi interviul integral pe transilvaniarally.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto