04.03.2020 4:43

Fara puncte in Austria, la Jaennerrallye

  • Jaennerrallye: un raliu dificil desfasurat pe o suprafata inselatoare

 

  • Experienta utila pe probele din Austria, de la Jaennerrallye

 

  • Urmeaza Rally Liepaja desfasurat in Letonia, etapa a II-a din ERC

 

Experienta utila la Jaennerally pentru echipajul Napoca Rally Academy format Simone Tempestini si Dorin Pulpea, ce au plecat din Austria fara puncte, dar continua lupta in ERC in etapa din Letonia programata intre 31 ianuarie 2014 si 2 februarie 2014.

Simone Tempestini nu a adunat niciun punct in Austria, la prima etapa din Campionatul European de Raliuri, dar experienta adunata pe specialele dificile din Jaennerrallye ii va fi utila in viitor pilotului Napoca Rally Academy.

Dorin-Pulpea

Plecat in ziua a doua in super rally, dupa abandonul din prima zi, Simone Tempestini a facut o mica greseala pe speciala a patra si a avariat suspensia masinii sale.

Cu fiecare kilometru parcurs, suspensia se deteriora mai tare si atunci am decis sa nu mai continuam cursa. Chiar daca am abandonat sunt multumit de informatiile acumulate aici si de ritmul avut pe probele pe care nu am avut probleme”, a spus Simone Tempestini.

Pentru Simone Tempestini si Dorin Pulpea urmeaza Rally Liepaja in Letonia, etapa a doua din Campionatul European de Raliuri.

Am luat startul si in 2013 in Letonia, deci din punctul acesta de vedere am un avantaj. Este un raliu dificil dar care mi-a placut mult. Sper ca acolo nu vor mai aparea probleme si vom aduna primele puncte din 2014”, a continuat juniorul Napoca Rally Academy.

Rally Liepaja, etapa inclusa anul trecut in premiera in ERC, se va desfasura in perioada 31 ianuarie 2014 – 2 februarie 2014 pe macadam si zapada. Etapa din Letonia este a doua care conteaza pentru trofeul ERC Ice Master care se acorda pilotului cu cele mai multe puncte adunate in raliurile de iarna.

Simone-Tempestini

sursa: Napoca Rally Academy 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto