05.25.2020 8:33

Fabia RS TDI la Raliul Clujului

Skoda Fabia RS TDI la Raliul Clujului porneste de pe pozitia a 3-a podiumului grupei A.


Skoda Fabia RS TDI la Raliul Clujului


Dupa doar 3 etape în Campionatul National de Raliuri, Skoda Fabia RS se afla pe a treia pozitie a podiumului grupei A. Rezultatul este unul încurajator nu doar pentru echipa, ci si pentru Skoda Fabia RS, un diesel îndraznet într-un campionat puternic.

Raliul Clujului reprezinta ultima etapa de astfalt din 2008. Etapa de la Cluj se desfasoara în 21 si 22 iunie pe 8 probe dificile datorita reliefului traseului. Pentru aceasta etapa, echipa s-a pregatit cu mai multe teste efectuate în special în zona Râsnov-Poiana Brasov.


 “Dupa raliul Hunedoarei, unde ne-am atins obiectivul propus, abordam cu optimism etapa a 4-a si ultima de asfalt de anul acesta. Starea noastra de spirit se datoreaza si faptului ca atât eu cât si Eugen cunoastem foarte bine probele de la Cluj.

În perioada de pregatire a masinii am eliminat problemele tehnice aparute la Hunedoara. Speram sa nu apara altele si sa terminam cursa cu gânduri pozitive.”
(Ernest Mulner, pilotul echipei)


Rally-ul de la Cluj este ca de fiecare data o provocare pentru toti concurentii, ceea ce face ca probele speciale sa fie de o mare spectaculozitate. Un raliu cu multe semne de întrebare în pronosticare si totodata un raliu surpriza la finalul lui.Toti concurentii îsi doresc o clasare cât mai buna la acest raliu, bineînteles si eu alaturi de Ernest si echipa Delcar Motorsport. Suntem bine pregatiti înaintea startului, speram sa nu mai avem problemele tehnice pe care le-am avut la raliurile anterioare si sa ne bucuram de un rezultat bun la final. Va fi un spectacol frumos din partea echipei Delcar Motorsport pe care îl vom oferi tuturor iubitorilor acestui sport si în special celor care ne sustin si sunt iubitori ai marcii SKODA” (Eugen Pop, navigator)


Despre membrii echipajului

Pilotul echipei, Ernest Mulner (Brasov) este multiplu campion national la motocross, detinând 17 titluri individuale si 10 titluri cu echipa. În 1994 a obtinut titlul de campion balcanic.

Începând cu anul 2003, si-a facut debutul în raliuri, câstigând locul V la grupa A. Ernest Mulner a avut un trend ascendent în competitiile de raliu. În 2004 a câstigat titlul de vicecampion national la grupa A si de campion national cu echipa OMV Rally Team. În 2005, a ocupat locul 3 la Campionatul de Viteza în Coasta al Romaniei (grupa N), iar în 2007 locul 3 la cupa monomarca Dacia Logan Joe. Ernest Mulner afirma ca “îsi doreste sa-si îmbunatateasca rezultatele în automobilism cât mai aproape de nivelul obtinut în competitiile de motocross.”


Eugen Pop, copilot al echipei, este din Câmpulung Muscel si si-a facut debutul în competitiile de raliu în anul 1979, alaturi de Rally Club Universitatea Craiova. A câstigat titlul de Campion la Grupa A în 1987 si titlul de vicecampion la aceeasi grupa în 6 campionate ale României (1986, 1988, 1989, 2003, 2004, 2005). Timp de 2 ani consecutiv s-a clasat printre primii 10 sportivi ai anului (1987, 1988) iar în perioada 1986 – 1989 a participat în Campionatul European de Raliuri.


Partenerii care vor sustine echipa Delcar Motorsport la Cluj sunt SKODA prin COMPEXIT – dealer autorizat Skoda Cluj, CANON Romania, ASTRA Asigurari, Lubexpert (Mobil 1), PORSCHE Bank, AUTONET.


sursa: Ana Muntianu – Delcar

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto