05.25.2020 9:08

Echipajul nr. 332 este pregatit !

Echipajul nr. 332 au facut o vizita la Odorheiu Secuiesc pentru un ultim test cu noul lor bolid, un Mitsubishi Lancer Evo 8 de grupa H. 

Echipajul nr. 332 pregatit pentru sezonul 2009!

Cu o zi înaintea începerii recunoasterilor pentru Tess Rally, prima etapa a Campionatului National de Raliuri 2009, echipajul nr. 332, Thomas Abraham/Rares Silasi, a facut o vizita la Odorheiu Secuiesc pentru un ultim test cu noul lor bolid, un Mitsubishi Lancer Evo 8 de grupa H.

Thomas Abraham: “Am încheiat sesiunea de teste de azi si totul functioneaza perfect. Am fost impresionat de ospitalitatea din Ohorhei si vreau sa îi multumesc lui Ferencz Csaba pentru ajutorul oferit la organizarea acestor teste. De asemenea, le multumesc înca o data si lui Attila Balasz si numarului mare de fani prezenti la aceste teste, toti acestia având ocazia sa urce în dreapta mea azi. Prezenta numeroasa a spectatorilor dovedeste ca aceasta zona are nevoie de o etapa în calendarul Campionatului National de Raliuri.”

Testele efectuate au fost un succes, cei doi clujeni fiind nerabdatori sa ia startul în noul sezon, sezon pentru care promit spectacol total.

Masina functioneaza perfect, am facut azi ultimele finisaje. Este foarte puternica si sper sa ma acomodez cât mai repede cu ea. Promit sa fac spectacol total pe probele Campionatului National de Raliuri.”, a incheiat Tomi.

Echipajul nr. 332 va putea fi urmarit în actiune în perioada 13-15 martie, cu ocazia Tess Rally.

PR Raluca Magdas – credit foto: Balasz Attila – Rallyphoto.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto