08.15.2020 2:13

Echipa Tontsch Automotive in top iar pilotul Beldie Junior confirma

  • Cea de-a III-a etapa a CNVC Dunlop 2013 a avut loc la Teliu, in jud. Brasov, în perioada 8-9 iunie 2013

 

  • Pilotul Mihai Aurel Beldie a fost cel mai rapid BMW de la start

 

  • Pilotul Mihai Aurel Beldie a câstigat primul loc la grupa diesel iar in clasamentul Clasei H3 a fost pe locul 2

 

  • Potential maxim pentru pilotul Mihai Aurel Beldie pe ploaie

 

  • Pilotul Eduard Tontsch castiga clasa I2B3

 

  • Pilotul Gunther Graef castiga clasa I2B2

 

A III-a etapa a Campionatului National de Viteza în Coasta Dunlop 2013 a avut loc în perioada 8-9 iunie 2013, la Teliu. La  start echipa a aliniat trei automobile BMW. Cu target principal castigarea claselor participante.

La Teliu am regasit un traseu foarte tehnic cu zone de mare viteza, dar principala provocare a reprezentat-o, vremea care sa jucat cu nervi pilotilor, echipa Tontsh Automotive a fost cea care din nou a dictat ritmul competitiei, câstigând pe toate fronturile participante. Eduard Tontsch câstiga categoric competitia clasei I2B3 si locul 2 al grupei I, iar Gunther Graef obtine locul 1 în clasamentul Clasei I2B2.

Pilotul Mihai Aurel Beldie s-a impus înca din prima zi a competitiei, când, în prima urcare cronometrata obtine, pe un traseu ud, un surprinzator loc 2 în clasamentul automobilelor cu doua roti motrice, în urma italianului Armabdo Bottocchi, aflat la volanul unui Ferrari 458 Italia. La finele etapei de la Teliu, Mihai câstiga competitia automobilelor diesel, clasându-se în fruntea clasamentului în toate urcarile cronometrate ale competitiei.

A fost un traseu interesant si solicitant, dar am încheiat aceasta etapa cu rezulate foarte bun: locul 1 la grupa diesel si locul 2 a clasei H3. Multumirea mea vine, în primul rând, din faptul ca am reusit sa fiu foarte rapid pe suprafata umeda, mai ales ca este este prima data când trebuie sa înving ploaia dintr-o masina de competitie. În economia campionatului, sunt lider în clasamentul automobilelor diesel, ceea ce îmi da curajul si încrederea necesara pentru celelalte etape”, a declarat pilotul Mihai Beldie.

Pilotul Mihai Aurel Beldie este sustinut pe parcursul sezonului 2013 a Campionatului National de Viteza in Coasta de catre: Tontsch Automotive, www.e-tour.ro, Angrenaje si Roti Dintate Alba, Help Trans Abrud, Tipografia ANTEL Alba, Axel Company Alba, Auto Construct Sebes, Centru de imagine, Night Shadows si noul partener Safety Broker a carui implicare o salutam o data cu etapa de la Teliu. Parteneri media: Ziarul Unirea si Radio Ardeleanul FM

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza în Coasta Dunlop se va desfasura la Resita in perioada 06-07 iulie 2013. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto