- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Dunlop RoSBK, show pe circuitul Brno

Posted By Florin Morariu On 14 septembrie 2012 @ 15:35 In Evenimente,Moto | No Comments

Penultima etapa a cupei de motociclism viteza Dunlop Romanian Superbike începe mâine pe circuitul de la Brno. Confruntarea dintre Cazacu si Mistode va face si din aceasta etapa una incendiara.

Penultima etapa a cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 se va disputa în acest sfârsit de saptamâna pe circutul de la Brno. Cunoscut prin dificultate, circuitul ceh poate rezerva noi surprize în lupta pentru suprematia clasei regina Superbike 1.000 cc, facând din weekend-ul 14-16 septembrie 2012, unul din cele mai dificile ale sezonului.

Diferenta de doar un punct în fruntea clasamentului clasei între Ionut Mistode si Catalin Cazacu va pune presiune pe ambii campioni nationali en titre la cele doua clase ale competitiei: SBK 1000cc si SSP 600cc.

Lupta campionilor, în adevaratul sens al cuvântului, va fi marcata atât de dorinta pilotului bucurestean de a-si apara titlul si suprematia la clasa SBK, cât si de cea a pilotului timisorean de a-si dovedi puterea si la clasa mare, dupa ce si-a adjudecat fara probleme titlul clasei mici.

Configuratia circuitului din Republica Ceha va pune presiune si pe pneuri, acestea fiind nevoite sa dea aderenta si încredere pilotilor care vor solicita un maxim de performanta în aceasta penultima etapa a sezonului.

Înaintea etapei de la Brno, în top 3-ul clasei SBK, Vârgolici ocupa fara probleme ce-a de-a treia pozitie în clasament, în timp ce la clasa SSP, primele trei pozitii ramân ocupate în aceasta ordine de:

1. Petre Pop cu 130 puncte

2. Cosmin Costescu cu 79 de puncte

3. Octavian Negrea cu 58 de puncte

La calsa 600 cc, doar presiunea bulgara mai poate schimba ierarhia în batalia pentru ultima treapta a podiumului.

Etapa va începe mâine cu sesiunea de antrenamente libere si va continua cu calificarile si stabilirea grilei de start pentru cele doua clase si debutanti. Cursele propriu-zise vor avea loc duminica, festivitatea de premiere fiind programata în jurul orelor prânzului.

Urmatoarea etapa a Dunlop RoSBK 2012 se va disputa pe circuitul de la Serres, în perioada 19-20 octombrie 2012.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficiala de web Dunlop RoSBK www.rosbk.ro 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/evenimente/dunlop-rosbk-show-pe-circuitul-brno.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.