- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Cu 4×4 prin Apuseni

Posted By florin.morariu@auto-business.ro On 24 august 2011 @ 7:00 In Auto Sport,Evenimente | No Comments

A IV-a etapa a Campionatului National, organizat sub egida FRAS si CNOR va avea loc între 25-28 august 2011 în inima Muntilor Apuseni, în zona Belis-Vladeasa


Cu 4×4 prin Apuseni

Ce este offroadul?

Pe scurt: masina si omul, împreuna, în lupta cu Mama Natura. Este vorba despre un sport care împinge echipajul si masinile la limita în încercarea de a învinge obstacolele de pe traseu.

Transsylvania Off Road Club

Suntem cel de-al doilea club de offroad format în tara înca în 2001, cu 70 de membrii în prezent în Cluj Napoca si nu numai. Ne propunem sa promovam sportul nostru nu numai prin organizarea concursurilor ci si organizarea unor actiuni umanitare, de interventie rapida, strângere de gunoaie etc.

Cupa Taubenreuther Cluj

Off roadul, o ramura sportiva aparent necunoscuta în tara, a avut parte de o evolutie fantastica în ultimii ani. Apar din ce în ce mai multi pasionati de autoturisme 4×4, si tot odata din ce în ce mai multe concursuri de off road. Cupa Taubenreuther Cluj este recunoscuta ca fiind una din cele mai bune din tara. Traseele foarte frumoase, roadbookurile exacte si organizarea de calitate atrag în fiecare an din ce în ce mai multi împatimiti al off roadului la acest eveniment. Anul acesta este însa unul special: competitia clujeana îsi sarbatoreste cea de-a zecelea editie. Organizatorii, Transsylvania Off Road Club (Cluj Napoca) promit un concurs deosebit cu aceasta ocazie.

A patra etapa a Campionatului National, organizat sub egida FRAS si CNOR va avea loc între 25-28 august 2011 în inima Muntilor Apuseni, în zona Belis-Vladeasa, o zona care în spatele frumusetii deosebite, ascunde trasee interesante si solicitante de off road. Concurentii vor putea alege între trei clase: Standard, Open si Extrem, conform dotarilor autovehiculului pe care concureaza. Masinile celor aprox. 70 de echipaje asteptate vor fi de o diversitate foarte mare: de la autoturisme aproape de strada, la monstrii 4×4, cu caroserie din tevi, special construite pentru astfel de competitii. Concurentii vor avea de luptat 2 zile (26-27 august) cu natura depasind obstacolele de pe traseu: urcari si coborâri abrupte, înclinatii laterale, bolovani, apa, mlastini, sleauri, nisip, pe scurt tot ce înseamna teren accidentat.

Baza competitiei va fi în Margau, unde se va afla tabara, startul si finishul. Tot aici va fi organizat, în data de 28 august asa numita SuperSpeciala, o proba de îndemânare scurta, pe teren accidentat, care va pune la grea încercare echipajele, dar si bolizii 4×4. Traseul va fi amenajat în asa fel încât sa fie vizibil si interesant pentru public.

Sponsorii sunt: Taubenreuther Romania, Suzuki Romania, Silverstone prin Rols tyres, A&R Tuning

Parteneri media: 24-fun si Club4x4

Mai multe informatii: www.offroadtranssylvania.ro [1]

 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/evenimente/cu-4x4-prin-apuseni.html

URLs in this post:

[1] www.offroadtranssylvania.ro: http://www.offroadtranssylvania.ro

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.