01.22.2021 13:34

CNVC Dunlop 2012: Hora câstiga si la Voina

Etapele a XI-a si a XII-a ale CNVC Dunlop 2012 au fost adjudecate de Lucien Hora. Dupa Trofeul Câmpulung Muscel, Lucian Raduta tinteste pozitia a doua în clasamentul general al campionatului.

Desfasurate în primele zile ale lunii septembrie pe traseul de la Voina, etapele a XI-a si a XII-a ale Campionatului National de Viteza în Coasta Dunlop 2012 s-au încheiat cu doua noi victorii pentru resiteanul Lucien Hora. Performanta lui Lucian Raduta din etapele muscelene îl pozitioneaza pe acesta pe pozitia a doua a clasamentului general la zi, la o distanta de 14 puncte fata de al treilea clasat, vicecampionul sezonului 2011, Paul Andronic.

Etapele muscelene ale CNVC Dunlop 2012 au strâns cel mai mare numar de participanti înregistrat pâna în prezent la o etapa de viteza în coasta din România, respectiv peste 80 de concurenti în prima zi si 64 în cea de-a doua zi de concurs. Afluenta mare de participanti, timpul frumos si ambitiile pilotilor înscrisi în lupta la vârf a sezonului, au adus si rasturnari de situatie pe noul traseu de coasta de la Câmpulung Muscel.

Astfel, dupa o tatonare pentru cea de-a doua si de-a treia treapta a podiumului, la finele primei zile de concurs Paul Andronic s-ai adjudecat a doua treapta a podiumului, în timp ce Ovidiu Zaberca rezerva surpriza etapei trecând linia de sosire al treilea, în fata lui L. Raduta. O surpriza placuta pentru aceasta etapa a fost si clasarea pe 6 a lui Norris Mageanu, pilotul muscelean ajungând imediat în spatele lui C. Cismaru.

În etapa de duminica top 4-ul etapei a avut aceasi configuratie finala ca si în cea de sâmbata, cu L. Hora pe prima pozitie, urmat de Paul Andronic, Ovidiu Zaberca si Lucian Raduta. Catalin Cismaru cade însa doua locuri, de pe 5 pe 7, iar Norris Mageanu cade de pe 6 pe 8, locurile acestora fiind luate de Eduard Stan si Ciprian Ciobotaru.

Absenta lui Daniel Onoriu, care nu a putut lua startul din motive tehnice, de la Trofeul Câmpulung Muscel a condus la o configuratie neschimbata a podiumului în ambele etape muscelene ale CNVC Dunlop 2012.

Urmatoarele doua etape ale CNVC Dunlop 2012 se vor desfasura în perioada 21-23 septembrie pe traseul de la Paltinis, revenit dupa o lunga absenta în campionatul intern de profil.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info România sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto