05.25.2020 9:13

Cinci din Cinci. Full cu 125 de puncte!

Edwin Keleti si Victor Ponta câstiga pentru a cincea oara consecutiv confruntarea masinilor de grupa A în Campionatul National de Raliuri Dunlop


Cinci din Cinci. Full cu 125 de puncte!   

Edwin Keleti si Victor Ponta câstiga pentru a cincea oara consecutiv confruntarea masinilor de grupa A în Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Cu 125 de puncte câstigate în acest sezon, echipajul ramâne liderul clasamentului si dupa prima etapa de macadam din 2010. Edwin si Victor reusesc astfel sa sparga ghinionul care i-a urmarit doi ani la rând când nu au ajuns în parcul închis de final in Raliul Sibiului.

Edwin Keleti:
Asa cum ma asteptam a fost un raliu extrem de greu chiar daca în acest an nu au mai fost în program probele Crint si Cheile Cibinului. Proba Santa era foarte rea în prima treime si asta s-a vazut în numarul echipajelor care au reusit sa ajunga la final. Santa Max e o proba geniala cu foarte multe complexitati si  extraordinar de parcurs. Noi am tras destul de tare si uite ca am reusit sa spargem ghinionul care ne-a urmarit doua editii la rând! Victor a dictat impecabil, totul a mers perfect! Ne doream extraordinar de mult sa terminam acest raliu în zona podiumului  si am reusit chiar sa câstigam la grupa. Mai bine de atât nu se poate! Mai avem trei etape în acest an si le vom aborda cu foarte multa seriozitate chiar daca cele 125 de puncte   lasa impresia ca ne-am putea relaxa.

Victor Ponta:
E asa de bine sa ajungi la final la Sibiu! Pentru noi este prima data când reusim acest lucru si nu oricum, ci ca învingatori la grupa! E adevarat ca e a cincea victorie din acest sezon, dar e prima pe macadam. Aveam nevoie de acest rezultat  pentru a nu se zice ca doar pe asfalt suntem rapizi. Edi a fost neasteptat de ascultator … a evitat toate capcanele pe care le aveam trecute în dictare, dovada ca nu am avut nici o pana, ceea ce este extrem de rar în Raliul Sibiului. În continuare trebuie sa mergem cu cap, sa ne pastram avantajul  pe care îl avem.   

Edwin Keleti si Victor Ponta multumesc ehipei tehnice, sustinatorilor si partenerilor din acest sezon: Jack Daniel’s, Renault România, Pirelli România, Colgate-Palmolive (România) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell si Autovit.ro.
Sursa: Bogdan Rosca

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto