05.25.2020 7:20

Campionii iau startul la Sibiu

Sapte campioni vor lua startul la editia din 2009. Radu David, un pilot de 14 ani va lua startul la Sibiu Rally Show. 22 de piloti inscrisi pana acum.


Campionii iau startul la Sibiu Rally Show

• Sapte campioni vor lua startul la editia din 2009
• Radu David, un pilot de 14 ani va lua startul la Sibiu Rally Show
• 22 de piloti inscrisi pana acum

Cei mai buni piloti din Campionatul National de Raliuri vor lua startul sambata 14 noiembrie, de la ora 10:30, la Sibiu Rally Show 2009.  La startul editiei din acest an, care se va desfasura pe pista de rally cross de la Sibiu, vor fi, cel putin, sapte campioni.

Sapte campioni s-au inscris pana acum la Sibiu Rally Show 2009, o competitie similara cu celebra Cursa Campionilor, care se va desfasura anul acesta pe data de 14 noiembrie pe pista de rally cross de la Sibiu cu incepere de la ora 10:30. Manu Mihalache, campionul editiei din 2008, Gergo Szabo, noul campion national, Alin Marginean, noul campion national la grupa H, Edwin Keleti, noul campion la grupa A, si Marco Tempestini, campionul Cupei Europei de Est la raliuri, sunt cinci dintre campionii care vor face spectacol la Sibiu Rally Show. In plus, Victor Ponta, copilotul lui Edwin Keleti si campion national la grupa A, va lua si el startul ca pilot in competitia de la Sibiu, iar Octavian Tarnovean, campionul competitiei de Slalom Paralel la juniori va concura la grupa N.

Pana acum pe lista de start sunt 11 piloti la grupa N – Gergo Szabo, Catalin Cismaru, Manu Mihalache, Alin Marginean, Laszlo Tamas, Valentin Porcisteanu, Octavian Tarnavean, Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Octavian Popa si Victor Dimitriu, si 11 piloti la grupa A – Radu David, Alex Filip, Edwin Keleti, Victor Ponta, Cristian Szabo, Aurelian Andronache, Bogdan Samoila, Florinel Tincescu, Lucian Sauciuc, Lorincz Borbely si Mihu Catalin. „Inscrierile sunt deschise pana vineri asa ca ma astept ca la start sa fie si mai multi piloti din campionatul intern. Sunt sanse destul de mari ca la start sa apara si cativa piloti straini, dar deocamdata nu este inca nimic sigur. Chiar si fara ei, sunt convins ca Sibiu Rally Show va fi si anul acesta un eveniment extrem de spectaculos”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

La editia din acest an va lua startul si sibianul Radu David, un pilot de doar 14 ani, care a terminat pe locul 3 in clasamentul juniorilor in competitia de Slalom Paralel. „Sunt foarte emotionat si deabia astept sa concurez sambata. Aceasta este cea mai importanta competitie din cariera mea de pana acum si voi face totul ca sa obtin un rezultat cat mai bun”, a spus Radu David, care nu dispune de o masina de grupa A, dar care va lua startul la aceasta grupa cu un Volkswagen Golf 2, aceeasi masina cu care concureaza si in Campionatul de Slalom Paralel.

Radu David a primit un wildcard din partea organizatorului si va putea concura la grupa A cu masina pe care o are. Este un pilot foarte tanar si cred ca merita aceasta sansa”, a spus Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Show. In plus, tot la grupa A va lua startul si Florinel Tincescu, un pilot de 16 ani, care a terminat pe locul secund in clasamentul juniorilor in competitia de Slalom Paralel.
sursa: Berti Panaiot

 

Comentarii (1):

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto