07.04.2020 12:44

Campionatul National de Karting Viteza pe Circuit

Spectacolul de karting continua pe circuitul din Targu Secuiesc: Speed Park

Dupa inceputul spectaculos de la Targu Secuiesc, actiunea din Campionatul National de Karting Viteza pe Circuit se muta pe circuitul Speed Park din Bacau. Etapa a II-a a sezonului se va desfasura sambata si duminica, iar intrarea la eveniment pentru spectatori este libera.

Andrei Margarit

Rares Vladareanu, la clasa Promo BB, Alex Iancu, la clasa Pufo, Kristopher Schlett, la clasa Mini, Andrei Vajda, la clasa KFJ, si Mihnea Stefan, la clasa KZ2, sunt pilotii care s-au impus in prima etapa a sezonului din Campionatul National de Karting Viteza pe Circuit. La echipe, in prima etapa a sezonului, s-a impus echipa Real Racing, urmata de JMS Performance si Skat Kart.

Andrei Vajda

Dupa o pauza de aproape o luna, lupta pentru titlurile nationale din 2014 va continua in acest weekend pe circuitul Speed Park din Bacau. “Asa cum ma asteptam am avut parte de un spectacol total inca de la prima etapa a sezonului si sunt sigur ca lucrurile vor continua la fel si pe circuitul din Bacau. Asa cum stau lucrurile in acest moment vom avea un campionat foarte disputat pana la final. Sunt cluburi puternice, cu piloti talentati, care cu siguranta se vor lupta pentru puncte la fiecare etapa”, a spus Lucian Stefan, presedintele Federatiei Romane de Karting.

Circuit

Etapa a doua din Campionatul National de Karting Viteza pe Circuit se va desfasura sambata si duminica pe circuitul Speed Park din Bacau. “Circuitul Speed Park este unul complex care imbina o portiune foarte rapida cu una foarte tehnica. Pilotii vor trebui sa gaseasca un compromis in ceea ce priveste setarile pentru a obtine maximum de performanta atat in ceea ce priveste viteza de top pe linia dreapta si pe virajele rapide, cat si pe zona tehnica, mai virajata”, a mai spus Lucian Stefan.

Karting

Sambata, in prima zi pe circuit, programul incepe la ora 08:30 cu verificarile tehnice, urmate de briefing-ul oficial, sesiunea de incalzire, antrenamentele si mansele de calificare. Duminica, actiunea incepe la ora 08:30 cu sesiunea de incalzire, urmata la ora 10:00 de prezentarea oficiala a pilotilor. Startul in prima mansa de concurs este programat la ora 10:45, iar in mansa a doua la ora 12:45, pentru cursele de la clasele Promo BB, Pufo, Mini, KFJ si KZ2. Festivitatea de premiere la cele 5 clase va incepe la ora 15:30, iar intrarea spectatorilor la eveniment este libera.

Speed Park

In 2013, la ultima etapa a Campionatului National de Karting Viteza pe Circuit programata pe circuitul Speed Park din Bacau s-au impus Andrei Margarit (clasa Pufo), Daniel Vasile (clasa Mini), Andrei Vajda (clasa KFJ) si Viktor Stefan (clasa KZ2). Andrei Margarit a facut anul acesta pasul la clasa Mini si Daniel Vasile la clasa KFJ, iar Andrei Vajda si Viktor Stefan vor incerca sa reediteze performanta de anul trecut la clasele KFJ, respectiv KZ2.

Targu Secuiesc 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto