05.25.2020 9:14

Campionatul National de Karting Dunlop

Drumul spre performanta continua alaturi de Dunlop si FRAS – Campionatul National de Karting Dunlop 2011


Campionatul National de Karting Dunlop

Dunlop, unul din cei mai mari producatori de anvelope din lume si sustinator a peste 75 de competitii nationale si internationale peste tot în lume, este încântat sa reconfirme parteneriatul cu Federatia Româna de Automobilism Sportiv (FRAS) pentru sustinerea Campionatului National de Karting (CNK). Dunlop este partener al FRAS înca din 2007, 2011 fiind al cincilea an de consolidare a unei frumoase traditii în motorsportul românesc.

Cu doar doua etape înainte de sfârsitul actualului sezon competitional al Campionatului National de Karting, Dunlop reconfirma parteneriatul cu Federatia Româna de Automobilism Sportiv pentru sustinerea CNK si în sezonul 2012. Continuarea parteneriatului Dunlop-FRAS înseamna continuarea unei traditii de 5 ani care a dus la dezvoltarea acestui sport la nivel national. „Dunlop a fost de la început partenerul oficial al FRAS si în ceea ce priveste kartingul, astfel încât  campionatul a fost cunoscut, în cele doua sezoane de desfasurare ale sale, sub denumirea oficiala de „Campionatul National de Karting Dunlop”, titulatura care se va mentine si în 2012”, a declarat Ovidiu Mazilu, Presedintele FRAS.

„Suntem încântati sa avem acest parteneriat cu Federatia Româna de Automobilism Sportiv, parteneriat ce a devenit deja o traditie în motorsportul românesc. Dunlop ramâne asociat valorilor performantei în cursele de profil, beneficiul clientilor sai fiind tocmai experienta de peste 120 de ani de victorii în motorsport tradusa acum în tehnologii pentru anvelope de strada. Cei 5 ani de parteneriat alaturi de FRAS subliniaza acest angajament al Dunlop fata clientii sai si fata de calitatea produselor sale, fiind tradus prin: consecventa, loialitate si performanta,” a subliniat Alina Mihaescu, Marketing&PR Manager pentru România si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires România.

„În dezvoltarea fireasca a parteneriatului cu FRAS, Dunlop a intrat chiar de la începutul competitiei ca sustinator al campionatului intern de karting, cunoscut astazi sub denumirea de ”Campionatul National de Karting Dunlop”. Noua pozitie a Dunlop în parteneriatul cu FRAS a fost si este una extrem de magulitoare, circuitul si mai ales exercitiul si pregatirea pentru performanta si viitor fiind ingredientele succesului Dunlop peste tot în lume. Avem placerea sa reconfirmam sustinerea oferita de Dunlop Federatiei Române de Automobilism Sportiv în organizarea viitoarelor editii ale acestui campionat”, a încheiat aceasta.

Campionatul National de Karting Dunlop 2011 are anul acesta 6 etape, patru dintre acestea desfasurându-se deja pe circuitele AMCKart din Bucuresti (3 etape) si Selena din Bacau (o etapa). Urmatoarele doua etape ale CNK Dunlop 2011 se vor desfasura conform calendarului competitional al FRAS în perioada 13-14 august la Arad si, respectiv, în perioada 17-18 septembrie la Bucuresti. În calitate de partener oficial al FRAS, Dunlop ramâne alaturi de aceasta organizatie promovând performanta în motorsport si va sustine exclusiv competitiile organizate de FRAS.

Dunlop – 2007-2011, 5 ani de traditie în motorsportul românesc

Dupa editia din 2006 a competitiei pentru amatori „Dunlop Drivers Cup”, semnificatia sloganului Dunlop „Locul doi nu exista!” a trecut la profesionisti, în 2007 Dunlop semnând parteneriatul cu Federatia Româna de Automobilism Sportiv (FRAS) pentru sustinerea Campionatului de Raliuri al României, devenit un an mai târziu Campionatul National de Raliuri Dunlop. În 2009, parteneriatul cu FRAS a fost extins si pentru Campionatul National de Viteza în Coasta, care începe sa cunoasca un reviriment substantial atât la nivel organizatoric cât si din punct de vedere al numarului de participanti prezenti la start. 2010 este anul parteneriatelor pentru competitiile tinere, fiind organizata si prima editie a Campionatului National de Karting Dunlop, ca urmare a succesului înregistrat de cei doi parteneri, FRAS si Dunlop, în organizarea Cupei FRAS DUNLOP la karting. În 2011, Dunlop ramâne partener pentru motorsport sustinând 3 campionate nationale organizate de FRAS: Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011, Campionatul National de Viteza în Coasta Dunlop 2011 si Campionatul National de Karting Dunlop 2011.

Despre Dunlop

Dunlop este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope de înalta si ultra-înalta performanta din lume, cu un impresionant palmares de recorduri pe pista si de succese în motorsport. Experienta extinsa a Dunlop obtinuta pe pistele de concurs a condus la tehnologii inovative pentru proiectarea anvelopelor de strada. Cautând în permanenta sa maximizeze placerea de a conduce, Dunlop ofera tuturor conducatorilor auto performanta si durabilitatea celor mai recente tehnologii pentru anvelope, incluzând aici anvelope cu tehnologia RunOnFlat, montata pe vehicule ca Mini, BMW seriile Unu, Trei, Cinci si X5.

Multi dintre producatorii de vehicule de top din lume, incluzând aici Alfa Romeo, AMG, Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Lexus, Mercedes-Benz si Porsche, aleg Dunlop ca echipare originala.

sursa: www.dunlop.eu
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto