- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Campion National al grupei I2: Eduard Tontsch

Posted By Florin Morariu On 3 octombrie 2013 @ 12:03 In Auto Sport,Evenimente | No Comments

 

  • A VII-a etapa a CNVC Dunlop 2013 a avut loc Rasnov, în perioada 28-29 septembrie 2013

 

  • Pilotul Eduard Tontsch devine Campion National al grupei I2 si aduce primul titlu in echipa Tontsch Automotive

 

  • Pilotul Mihai Aurel Beldie obtine locul 3 in cadrul grupei Automobilelor Diesel si isi pastreaza pozitia 1 in clasamentul grupei

 

  • Pilotul Gunther Graef obtine al II-lea loc al grupei I2 si victoria clasei A2B2

 
A VII-a etapa a Campionatului National de Viteza în Coasta Dunlop 2013 a avut loc în perioada 28-29 septembrie 2013, la Rasnov. La  start sau prezentat 90 de piloti.

La Rasnov echipa Tontsch Automotive obtine primul titlu de campion,  Eduard Tontsch câstiga grupa I2 si astfel devine campionul national al grupei cu o etapa inaintea finalului de campionat. Dupa o evolutie fara greseala, campionul Eduard Tontsch obtine timpi impresionanti pentru o masina istorica.

La Rasnov, pilotul Mihai Aurel Beldie obtine locul 3 al grupei Automobilelor Diesel, astfel mentinandu-si pozitia de lider al grupei si locul  II in cadrul clasei H3 .

La Rasnov, am obtinut 12 puncte importante care imi pastreaza in continuare pozitia de lider. „Alba Motor Challenge” este etapa de casa pentru mine si totodata competitia unde se vor decide Campionii, inclusiv campionul grupei Diesel. Etapa de la Rasnov a inceput pentru mine cu aparitia unei defectiuni tehnice chiar din prima urcare de recunoasteri, cardanul masini fiind descentrat, datorita torsionarii suruburilor. La intoarcerea in service am incercat sa remediem problema, dar in  cea de-a doua urcare cronometrata suruburile ce fac legatura dintre cardan si grup au cedat, ramanand fara transmisie in zona de incalzire anvelope. Dupa terminarea zilei de sambata, cu ajutorul echipei Tontsch Automotive, am reusit sa repun masina in miscare si in acelasi timp am realizat faptul ca target-ul principal pentru ziua de duminica este terminarea competitiei si acumularea cat mai multor puncte. Ma bucur ca am reusit asta! Pentru Alba obiectul este unul foarte clar : Victoria grupei Diesel si o clasare cat mai buna in cadrul clasei H3!”, a declarat pilotul Mihai Beldie.

Gunther Graef are o evolutie buna si obtine victoria clasei A2B2 si un loc 2 al grupei I2 dupa liderul de echipa Eduard Tontsh.

Partenerii pilotului albaiulian sunt: Tontsch Automotive, Safety Broker Asigurari Alba, Angrenaje si Roti Dintate Alba Iulia, Help Trans Abrud, Albel Alba, Night Shadows, Axel Company si Auto Construct Sebes. Parteneri media Centrul de Imagine, www.transport-business.ro si Ziarul Unirea

Campionatulu National de Viteza în Coasta Dunlop 2013 revine in perioada 19-20 octobrie cu  ultima etapa a acestui sezon, “Alba Motor Challenge” fiind si etapa unde se trage linie.

Mihai-Beldie [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/evenimente/campion-national-al-grupei-i2-eduard-tontsch.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/10/Mihai-Beldie.gif

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.