08.09.2020 16:47

Campania europeana pentru Napoca Rally Academy a inceput

 

  • Marco Tempestini este pe 12 in ERC Production Cup dupa prima zi

 

  • Simone Tempestini este pe 13 in ERC Production Cup dupa prima zi

 

  • Obiectiv: clasarea in puncte la prima participare europeana din 2013

 

Pentru echipajele Marco Tempestini/Dorin Pulpea si Simone Tempestini/Sergiu Itu a inceput astazi campania in Campionatul European de Raliuri. Dupa prima zi in Letonia cele doua echipaje Napoca Rally Academy se afla pe locurile 12, respectiv 13 in ERC Production Cup.

Prima zi a Raliului Liepaja-Ventspils a fost una extrem de grea pentru cele doua echipaje Napoca Rally Academy inscrise in cea de-a doua etapa din Campionatul European de Raliuri. Asa cum au constat la recunoasteri, lipsa zapezii a facut ca specialele letone sa fie mult mai dificile.

Dupa primele trei probe speciale ale raliului, Marco Tempestini si Dorin Pulpea se afla pe locul 12 in clasamentul ERC Production Cup. „Am inceput ziua bine, la shakedown, dar dupa aceea totul a fost mult mai greu. Nu-mi place deloc sa merg noaptea si acest lucru s-a vazut aici. Probele au fost foarte frumoase, tehnice, dar foarte dificile. Masina a mers ok, problema a fost la mine astazi. Maine este o zi lunga si vom incerca sa recuperam timpul pierdut astazi si sa intram in puncte”, a spus Marco Tempestini, dupa prima zi de competitie din Letonia.

Totul a functionat bine la shakedown si pentru echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu insa pe pe prima proba a zilei motorul masinii Subaru a inceput sa intrerupa si nu a mai trecut de 4.000 rpm. „Am pierdut foarte mult timp pe probele de astazi din cauza unei probleme cu regulatorul de presiune al benzinei. Au fost trei probe grele dar foarte frumoase si imi pare rau ca nu am putut merge in ritm normal de cursa. Cel mai important este insa ca am terminat ziua, ca am ajuns in parcul de service si ca mecanicii nostri au rezolvat aceasta problema. Maine este o noua zi si o luam de la capat”, a spus si Simone Tempestini.

Sambata, in ziua a doua Raliului Liepaja-Ventspils, sunt programate 6 probe speciale, cu incepere de la ora 10:20.

  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto