05.31.2020 10:53

Best Cars 2009

Sondajul “Best Cars 2009” arata ca marca Volkswagen este în topul preferintelor cititorilor revistei ”Auto Motor si Sport”.

Locul I pentru Volkswagen în sondajul “Best Cars 2009″ 

• Locul I la “clasa compacta” pentru Volkswagen Golf, Golf Plus si Jetta
• Locul I la “clasa off-road”, pentru Volkswagen Tiguan
• Locul I la “clasa monovolume”, pentru Volkswagen Touran
• Locul al II-lea la “clasa monovolume”, pentru Volkswagen Multivan
• Locul al treilea la “clasa sport”, pentru Volkswagen Scirocco

Sondajul “Best Cars 2009” arata ca marca Volkswagen este în topul preferintelor cititorilor revistei ”Auto Motor si Sport”, care au ales cele mai bune masini ale anului 2009 pe baza a 13 criterii de selectie.

Din cele  336 de modele, împartite în 10 categorii, Volkswagen a reusit sa ocupe primul loc atât la clasa compacta, cât si la clasele off-road si monovolum. Suntem deosebit de încântati de recunoasterea primita din partea celor 5541 de cititori care au ales cele mai bune masini din fiecare categorie. Premiile acordate de publicul român, cititor de presa auto: locul I primit pentru modelele Golf, Golf Plus, Jetta, Tiguan si Touran, locul al doilea pentru Multivan si locul al treilea pentru Volkswagen Scirocco demonstreaza înca o data ca marca Volkswagen este o marca populara si preferata de români”  spune Daiana Stoicescu, PR Volkswagen.

Volkswagen îsi adjudeca prima pozitie cu tripleta Golf /Golf Plus/Jetta si în Germania, Portugalia, Norvegia, Suedia, Slovacia, Cehia, Slovenia si Turcia.

sursa: Autoworld Cluj-Napoca – www.autoworld.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto