03.31.2020 20:40

BBC Knowledge pe pârtia Clabucet din Predeal

Pârtia Clabucet din Predeal a fost gazda unui eveniment inedit, o proiectie 3D care a marcat premiera Top Gear’s Top 41 pe BBC Knowledge România.

Astfel, sâmbata, 28 decembrie 2013, momentul culminant al deschiderii oficiale a sezonului de schi 2013-2014 din Predeal, l-a constituit surpriza pregatita de BBC Knowledge turistilor prezenti la eveniment.

Acestia au fost martorii unui spectacol vizual unic datorita animatiilor impresionante, graficii originale, dar si momentelor palpitante marca Top Gear, puse în valoare de proiectoare tridimensionale de ultima generatie. Evenimentul s-a încheiat cu traditionala coborâre pe pârtie a schiorilor cu torte aprinse, dar si cu un spectaculos foc de artificii.

De asemenea, BBC Knowledge a inaugurat, duminica, 29 decembrie 2013, la baza pârtiei, un spatiu neconventional, oferindu-le ocazia tuturor trecatorilor sa-ti scrie urarile si gândurile bune pentru noul an pe masina BBC Knowledge. Mai mult, cele mai creative 41 de urari ale fanilor paginii oficiale de Facebook

BBCKnowledgeRomania au ajuns pe masina din Predeal, prin intermediul aplicatiei Câte gânduri bune încap pe masina BBC Knowledge?

Heike Renner, vicepresedinte si director general Central and Eastern Europe (CEE) – BBC Worldwide, a declarat: “Evenimentul BBC Knowledge a fost o premiera spectaculoasa si este clar ca publicul de la pârtia Clabucet din Predeal l-a apreciat. A fost un preambul perfect pentru premiera Top Gear’s Top 41 – dar si pentru alte emisiuni marca Top Gear – pe BBC Knowledge, în 2014.

Asadar, BBC Knowledge va difuza în exclusivitate, începând cu data de 6 ianuarie 2014, de la ora 22:00, seria Top Gear’s Top 41, o retrospectiva a celor mai bune 41 de momente din ultimii 10 ani ai programului.

Top Gear este cea mai urmarita emisiune auto din lume, difuzata în mai mult de 214 teritorii, cu o audienta globala estimata la 350.000.000 de telespectatori saptamânal.
În seria de opt episoade, Top Gear’s Top 41, Richard Hammond, unul dintre protagonistii emisiunii, trece în revista momente inedite, alese de catre echipa de productie.

În primul episod, vom revedea secvente precum condusul pe un vulcan activ sau calatoria prin România la bordul unor super-masini a celor trei protagonisti ai emisiunii, Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May. Si nu în ultimul rând, identitatea lui The Stig va fi dezvaluita.

Printre cele mai importante momente ale episodului al II-lea se numara: un raliu cu masini de epoca în Mallorca, o întrecere între un elicopter de lupta Apache si masina Lotus Exige sau distrugerea unei rulote în timpul unui joc neobisnuit de darts cu masini.

În al III-lea episod, alte secvente inedite din arhiva Top Gear sunt dezvaluite, cum ar fi: cautarea celui mai bun drum din lume în 3 super-masini, încercarea de a rezolva problema transportului public din Marea Britanie sau condusul unui nou si luxos Bentley Continental în cadrul unei etape de raliu din Tara Galilor.

Retrospectiva Top Gear’s Top 41 continua cu alte momente speciale ale show-ului, în al IV-lea episod: cursa dintre masina condusa de Jeremy si un alpinist, cea mai rezistenta masina din lume este supusa unor serii de teste extreme, iar cei 3 protagonisti iau parte la o cursa de anduranta de 24 ore.

În episodul al V-lea, fanii emisiunii pot revedea cum Jeremy, Richard si James îsi construiesc propriile limuzine, cine câstiga întrecerea dintre o masina de curse în Dakar si snowmobile si cum “parcheaza” Jeremy un Rolls Royce într-o piscina.

În episodul al VI-lea, vom urmari alte secvente clasice marca Top Gear: jocul de fotbal între masini, încercarea celor 3 protagonisti de a construi propriile case pe roti, dar si calatoria în America unde cei 3 sunt prinsi într-o lupta cu niste avioane de vânatoare.

În episodul al VII-lea, Jeremy conduce cea mai mica masina din lume, un Mini este lansat de pe o trambulina de schi, iar, în final, are loc o adevarata cursa, de-a lungul Japoniei, între un Nissan GTR si un tren de mare viteza.

Cele mai importante 10 momente ale seriei sunt dezvaluite în ultimul episod al Top Gear’s Top 41, printre acestea numarându-se întrecerea între o masina de raliu si un bob, calatoria prin Italia la bordul unor super-masini, încercarea Top Gear de a construi propria naveta spatiala si voiajul pe mare în masini-amfibii.

BBC-Worldwide

Despre BBC Knowledge.

BBC Knowledge este o revolutie în ceea ce priveste divertismentul de documentare. Printr-o variata grila de programe de non-fictiune si divertisment stiintific, ne inspiram telespectatorii sa priveasca lumea în care traim dintr-o perspectiva noua si spectaculoasa.

Cultivam varietatea si diversitatea si de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natura si stiinta pâna la tehnologie, aventura si istorie.

Prin pasiunea si carisma prezentatorilor nostri, animam discutiile si conversatiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginatia cu ajutorul unor experiente incredibile.

Consideram cunoasterea o calatorie fascinanta a descoperirilor împartasite, de aceea BBC Knowledge nu înceteaza sa surprinda, sa inspire si sa uimeasca asupra universului în care traim.

BBC Knowledge poate fi receptionat în retelele Romtelecom, Digi si Orange TV.

sursa: BBC Knowledge 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto