08.23.2019 6:31

Aniversare Compexit: 15 ani.

Împlinim 15 ani de Compexit, 10 ani de TOPCAR, 1 an de Club Compexit si Seat Exclusive.


Aniversare Compexit: 15 ani

Ce-ar fi sarbatoarea fara prieteni? Împlinim 15 ani de Compexit, 10 ani de TOPCAR, 1 an de Club Compexit si Seat Exclusive, eveniment pe care ne dorim sa îl sarbatorim alaturi de prieteni.

Asteptam peste 2.000 de posesori de Skoda si Seat la intrarea principala din Iulius Mall, între 28 si 30 mai, pentru care am pregatit mai multe masini de test drive si o multime de alte activitati pentru pasionatii de automobile.
Unul dintre cei mai importati importatori de pe piata auto din Cluj-Napoca, Compexit Trading – dealer Skoda, aniverseaza 15 ani de activitate. Un al motiv important de sarbatoarea vine din partea producatorul ceh de automobile Skoda Auto care a desemnat Compexit Trading – Cel mai bun dealer Skoda din România în 2009. În urma cu 1 an de zile am deschis si Clubul Compexit dedicat exclusiv clientilor nostri.

TOPCAR, dealer SEAT în Cluj-Napoca, sarbatoreste de 3 ori! Se împlinesc 10 de prezenta pe piata din Transilvania, 1 an de Club Seat Exclusive iar la nivel de marca, pe 9 mai, producatorul SEAT a aniversat 60 de ani de la înfiintare.
Va asteptam la test drive în parcarea exterioara a Iulius Mall între 28 si 30 mai. Puteti testa: Noul Superb Combi 2.0 TDI – 140 CP, Octavia 1.2 TSI – 105 CP, Octavia 1.6 TDI CR – 105 CP, Fabia Facelift 1.2 – 70 CP, Yeti 4×4 2.0 TDI – 140 CP, SEAT Exeo ST 2.0 TDI – 143 CP si SEAT Ibiza Cool 1.5 – 70 CP. În premiera la Cluj puteti admira SEAT Ibiza Cupra 1.4 TSI  DSG – 180 CP si SEAT Leon Cupra R 2.0 TSI – 265 CP.

Istoric Compexit Trading

1992

Înfiintata în anul 1992, firma a avut denumirea Compexit Cars si pâna în 1996 a functionat ca si dealer Skoda local (importator fiind Best Service Bucuresti).

1995

În 1995 Compexit Cars îsi schimba numele în Compexit Trading.

1996

Din decembrie 1996 devine unic  importator pentru România. Asa au aparut în România primele masini Skoda Felicia.

1997

În 1997 Škoda a fost a doua marca importata pe piata României ca numar de vânzari. Lansarea pe  piata a modelului Octavia a facut ca Škoda sa fie cea mai vânduta masina  importata   în ultimul trimestru al anului.

1998

În anul 1998 o modificare legislativa împreuna cu o politica adecvata de marketing si  publicitate au facut ca Škoda sa devina masina importata cu cel mai mare numar de vânzari pe primul semestru al anului.

În mai 1998 importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de catre Porsche România iar Compexit Trading a ramas în permanenta unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.

2004

În 25 martie 2004, Compexit Trading inaugureaza un complex showroom-service pe Calea Turzii 223 (sediul actual) dotat la standarde inalte, unde activitatea de comercializare a modelelor Skoda este intregita de serviciile de intretinere si reparatii oferite de service-ul specializat.

2007

Din luna februarie 2007 Compexit devine service multimarca, partener Skoda –SEAT iar in luna octombrie deschide reprezentanta in Bistrita.

2009

In anul 2009 Compexit devine singurul dealer Skoda care ofera 5 ani garantie.

Societatea este membra a Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din România. 

Ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen lung, Compexit Trading acorda o importanta deosebita calitatii. Interesul nostru pe termen lung este identic cu interesul clientilor: produse si servicii de cea mai buna calitate si satisfactie reciproca. Fidela fiind principiului calitatii, echipa Compexit Trading va ofera si confirmarea eforturilor sale: COMPEXIT TRADING este prima firma certificata ISO 9001:2000 din domeniul distributiei si servisarii auto din Transilvania.

Istoric Topcar

Topcar, membra a grupului de firme Compexit Group, este o companie in plina ascensiune, cu o pozitie importanta pe piata de profil din Transilvania si cu o reputatie pe masura eforturilor sale de a-si satisface pe deplin clientii.

2001

Prin incheierea unui parteneriat cu Porsche Romania, TOPCAR devine dealer-ul marcii SEAT in Cluj-Napoca. Gama de automobile cuprinde modelele Ibiza, Cordoba, Leon, Toledo, Alhambra si autoturismul comercial SEAT Inca. TOPCAR incheie primul an cu un numar de 50 de masini vandute.

2002

În iunie se lanseaza si pe piata Clujului Noul SEAT Ibiza, model ce deschide drumul noii generatii SEAT, marca integrata de acum in Audi Brand Grup. Vanzarile SEAT in Cluj ajung la 93 de unitati, TOPCAR ocupand locul 4 in topul dealerilor SEAT.

2003

Prin lansarea Noului SEAT Cordoba, TOPCAR isi sporeste imaginea si renumele. Vanzarile au ajuns la 125 unitati, iar cota de piata in Cluj este de 5.9%, fiind a 5-a marca de import in Cluj.

2004

In martie, TOPCAR inaugureaza complexul showroom-service de pe Calea Turzii 223, dotat dupa standardele SEAT. Incepand cu acest an firma a demarat si un proiect dedicat masinilor de ocazie, punand bazele sistemului buy-back.

Dupa lansarea in iulie a modelul SEAT Altea, un concept cu totul inovativ si care anunta linia futurista a viitoarelor modele SEAT, urmeaza Caravana SEAT. Vanzarile anului 2004 sunt de 127 de unitati, in conditiile in care modelul Inca este scos din gama (Inca reprezenta 30% din vanzarile lui 2003).

2005

In februarie apare modelul SEAT Toledo, cea mai sportiva masina de familie, o noua definite a sedanului. Urmeaza traditionalul deja Salon Auto Expo Transilvania si caravana “Atentie! E iute!”. In septembrie aparitia Noului SEAT Leon aduce cu sine un interes si mai mare a Clujenilor pentru aceasta marca si pentru firma Topcar.

2007

Anul 2007 este cel in care principalul obiectiv este certificarea calitatii Topcar. Este anul in care s-au lansat doua noi modele SEAT: Altea XL – pentru familie si Altea Freetrack – primul SUV al marcii. Rezultatele au fost coform asteptarilor: obtinererea a doua certificate din partea TUV si Germanischer Lloyd si vanzari cu 34% mai mari decat in anul precedent.

2009

Anul 2009 Topcar devine singurul dealer din tara care ofera 5 ani garantie.

Firma Topcar  a fost in dese randuri premiata  pentru cel mai bun dealer SEAT din tara.(2003, 2005, 2007 si 2008).

Tratarea clientilor cu profesionalism si prietenie este un obiectiv permanent si se materializeaza prin serviciile de calitate oferite, lansarea de noi modele, campanii si promotii oferite publicului si evenimentele organizate. Toate acestea se reflecta si in cifre. Evolutia vanzarilor SEAT la Topcar a avut un trend ascendent de-a lungul anilor, anul 2008 incheindu-se cu 320 unitati vandute.

sursa: Compexit Cluj-Napoca

 

Comentarii (2):

  1. La capitolul vanzari este cel mai rau dealer Skoda. Nu am decat cuvinte de rau la capitolul vanzari. SA NU FACETI PROSTIA SA CUMPARATI MASINA NOUA DE LA EI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto