05.25.2020 8:00

Am incheiat pregatirile pentru Sibiu

Programat la sfarsitul acestei saptamani, Raliul Sibiului editia 2009 vine cu noutati in ceea ce priveste traseul de desfasurare.

 

Am incheiat pregatirile pentru Sibiu

Programat la sfarsitul acestei saptamani, Raliul Sibiului editia 2009 vine cu noutati in ceea ce priveste traseul de desfasurare. Cei 90,4 km de probe speciale se vor alerga departe de probele care au consacrat acest raliu: Santa si Gatu Berbecului.

Intors de la cea de a doua etapa de Rally Sprint gazduita de Botosani, Thomas a declarat:
Am avut un sfarsit de saptamana extraordinar.  Ne-am simtit bine la Botosani si am avut o evolutie foarte buna alaturi de Florin Dorca. Cei 30 de kilometri de probe speciale desfasurati pe o suprafata superba m-au ajutat sa fac setari importante la piesa cu probleme aflata intre scaun si volan. Trebuie mutata aceasta piesa in Evo 8 si suntem gata de start.

Masina a trecut in aceste saptamani printr-o revizie serioasa in Ungaria, lucru care imi da incredere ca va rezista macadamului de la Sibiu. In legatura cu acest macadam, mie personal imi pare rau ca nu se mai alearga pe celebrele probe Santa si Gatu Berbecului. Erau intr-adevar dure dar acesta este farmecul si renumele castigat de Raliul Sibiului. Am vizionat proba speciala noua, Dobarca si personal imi exprim parerea ca e iesita din tipicul acestui raliu. Dar e bine ca lucrurile se schimba si nu stau pe loc iar o proba speciala noua este intotdeauna o provocare pe care o acceptam cu placere.

In ceea ce priveste obiectivul nostru, acesta ramane lupta pentru titlul de Campioni Nationali ai grupei H. Pentru asta trebuie sa avem o evolutie constanta din primul kilometru de proba speciala. Numarul de masini inscrise la grupa H este mic dar nu trebuie sa ne pierdem concentrarea. Am incredere ca la sfarsitul raliului vom urca pe prima treapta a podiumului, la fel ca anul trecut.

Startul festiv va avea loc joi 16 iulie ora 20 in Piata Mare a orasului. Ziua de vineri este rezervata spectacolului pe pista de Rally Cross, unde vor avea loc 2 superspeciale iar ziua de sambata 18 iulie este rezervata ultimelor 6 speciale care se vor alerga pe  probele Dobarca, Crinti si Calugaru.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto