08.13.2020 5:11

A IV-a etapa a CNK Dunlop 2013

Echipe la egalitate în cea de-a IV-a etapa a CNK Dunlop 2013

Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea si Road Runner Racing Team au urcat în acelasi timp pe prima treapta a podiumului în CNK Dunlop 2013, ieri pe pista de karting din Tunari.

Programata conform calendarului competitional FRAS, în perioada 3-4 august 2013, pe circuitul AMCKart din Bucuresti, cea de-a IV-a etapa a Campionatului National de Karting Dunlop 2013 a aliniat la start nu mai putin de 57 de piloti acreditati FRAS, cei mai multi dintre acestia luând startul la clasa KZ.

Evenimentul, care a debutat sâmbata la ora 9.00 cu cele 5 sesiuni de antrenamente libere, de câte 10 minute pentru fiecare dintre clasele concurente, nu a fost lipsit de surprize. Ziua de duminica, rezervata manselor de concurs finale, a asistat la o neasteptata victorie comuna a echipelor Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea si Road Runner Racing Team, care au terminat etapa la egalitate de puncte, dar si la excluderea din concurs a 3 piloti de la clasa KID KART.

Victoria la clasa regina KZ i-a revenit dupa 18 tururi de pista pilotului sportiv al echipei Palatul Copiilor Rm. Vâlcea, Matei Mihaescu, care a reusit o buna performanta în fata lui Andrea Raimondi si a coechipierului sau, Eduard Bîrloiu.

Un constant al numarului de kart 12, bistriteanul Mihai Dudatu a punctat pentru echipa vâlceana cu o victorie decisiva la clasa N100. Dudatu s-a impus în fata urmaritorilor sai, Alin Hent si Eduard-Robert Zamfirache, completând 17 tururi de pista în finala de duminica a etapei a IV-a a CNK Dunlop 2013.

Podiumul clasei KF a fost dominat înca o data de Anton Bianca, sportiva echipei Palatul Copiilor Rm. Vâlcea obtinând din nou o victorie decisiva în fata urmaritorilor sai. Podiumul clasei în aceasta etapa a CNK Dunlop 2013 a fost completat de Teodor Gal si Monir Halawani.

Victoria în finala Rotax i-a revenit lui Daniel Vonica. Pilotul, urmarit de ghinion în sezonul precedent al Campionatului National de Karting Dunlop, a punctat prin victoria sa pentru echipa Road Runner Racing Team, completând 16 tururi de pista în cursa finala de duminica.

La KFJ, MINI, Rotax MINI, KID si PUFO victoriile au fost adjudecate de Nicholas-Sebastian Pascu, Vlad Gyenge, Theodor Nicoara, Raul Pop si Marco Bota, acesta din urma punctând într-o disputa deja obisnuita la clasa celor mici si aducând puncte importante pentru echipa sa prin devansarea urmaritorilor sai, Razvan Onoaie, Gabor Veres si Remus Mihnea Tudorancea.

Rezultatele oficilale ale etapei a IV-a a Campionatului National de Karting Dunlop 2013 vor fi anuntate de catre FRAS dupa omologare.

Urmatoarea etapa a CNK Dunlop 2013 va avea loc la Prejmer în perioada 31 august – 1 septembrie 2013.

Pentru mai multe informatii despre competitie, vizitati pagina oficiala www.fras.ro sau pagina de facebook Dunlop Racing Info România.

Despre Dunlop

Dunlop este unul din producatorii de anvelope de înalta si ultra-înalta performanta lideri la nivel mondial, cu un impresionant palmares de succese în motorsport. Experienta extinsa a Dunlop în cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul de zi cu zi. 2013 reprezinta a 125-a aniversare a Dunlop si a introducerii anvelopei pneumatice de catre fondator. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto