09.29.2020 6:44

4TuningFEST si Exporom Auto Show

Masini tunate, drifturi, demonstratii off-road, dar si automobile de înalta clasa, tehnologii de ultima generatie se vor întâlni în octombrie, la Exporom – cel mai nou complex expozitional din România.

În perioada 12-14 octombrie, Exporom organizeaza doua evenimente distincte, 4TuningFEST si Exporom Auto Show, însa amândoua dedicate industriei auto.

Timp de 3 zile, pasionatii de masini, fanii sporturilor automobilistice, piloti, jurnalisti de specialitate, posesori ai unor automobile modificate sau membri ai cluburilor din domeniu au la dispozitie un spatiu de aproape 27.000 mp care va gazdui cele doua evenimente.

Exporom Auto Show se adreseaza publicului larg, dar si specialistilor care doresc sa descopere si sa testeze cea mai mare varietate de automobile, dotari si echipamente. Sunt invitati sa participe toti liderii de piata.

4TuningFEST, organizat în parteneriat cu 4 Tuning, aduce la Exporom tot ce este mai important pe piata de masini modificate, tuning exterior si interior, accesorii si consumabile, cluburi auto, off-road, car audio si multimedia.

Accesul publicului la ambele evenimente este liber, pe baza completarii unei invitatii ce poate fi descarcata online sau primita la intrarea în Exporom. Vizitatorii vor beneficia de transportat gratuit de la statia de metrou Republica.

„Exporom Auto Show si 4TuningFEST urmaresc sa atraga expozanti si public pasionat de automobile. Cele doua mari expozitii sunt printre primele organizate în cel mai nou Complex Expozitional din România si pot fi privite ca manifestari de lansare a Exporom. Este cel de-al doilea mare centru expozitional din tara si îsi propune sa devina un reper în domeniul organizarii de expozitii si târguri înca de la inaugurare”, a declarat Alina Florescu, project manager Exporom.

Complexul Expozitional EXPOROM este situat la intrarea în Bucuresti pe DN3, în Pantelimon, Ilfov si detine un spatiu total de 50.000 mp, din care 12.000 mp sunt acoperiti de pavilionul expozitional, iar 25.000 spatiu exterior (parcare). Complexul cuprinde si un hotel, un restaurant si un imobil de protocol, o veche casa domneasca construita în perioada interbelica.

www.exporom.ro/exporomautoshow

www.facebook.com/ExporomAutoShow

 

 

 

 

 

Comentarii (1):

  1. Pingback: Exporom » Auto business – 4TuningFEST si Exporom Auto Show

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto