07.06.2020 8:12

3 saptamani pana la startul Campionatului National de Karting

Prima etapa din Campionatul National de Karting Dunlop 2013 se va desfasura in perioada 20-21 aprilie 2013, pe circuitul AMCKART din Bucuresti (Tunari, Soseaua de Centura Bucuresti nr. 5A)

Prin organizarea sub patronajul sau a competitiilor de karting din România, FRAS a venit în sprijinul eforturilor cluburilor implicate în aceasta activitate, cu convingerea ca va oferi si acestora, asa cum s-a întâmplat si în cazul celorlalte întreceri, o platforma profesionista de exprimare în plan sportiv: “Suntem bucurosi ca numarul tinerilor sportivi licentiati FRAS care vin în Campionatul National de Karting Dunlop este tot mai mare de la un an la altul. Acest lucru ne motiveaza sa organizam campionatul cât mai bine, sa atragem parteneri de încredere asa cum este Dunlop care ofera premii consistente la fiecare etapa. Sunt încântat ca la KZ2 am avut un numar atât de mare de participan?i în fiecare an, ne-a întrecut asteptarile, însa nu pot sa nu remarc faptul ca si la clasele mici avem tot mai multi piloti tineri, copii, pe care parintii îi îndreapta catre acest minunat sport. Ne dorim sa gasim cele mai adecvate solutii încât sa facem kartingul accesibil cât mai multor sportivi, fara însa a neglija sub nici o forma înalta performanta si cred ca numarul mare de înscrisi din CNKD, participanti la clasa regina KZ, a demonstrat acest fapt“, a declarat Ovidiu Mazilu, presedintele FRAS.

Nu ratati asadar prima etapa din Campionatul National de Karting Dunlop 2013, care se va desfasura sâmbata 20 aprilie 2013 si duminica 21 aprilie 2013, pe cunoscutul circuit Amckart. Prezenta este obligatorie pentru orice pasionat al sportului cu motor pe patru roti.” (detalii pe www.fras.ro , www.cnkd.ro ) 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto