- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Volkswagen vrea sa cucereasca SUA, via Italia.

Posted By Andreea Fagadar On 19 iulie 2014 @ 9:00 In Dealeri Auto | No Comments

Cel mai mare constructor auto din Europa, grupul german Volkswagen, a discutat cu proprietarii Fiat Chrysler Automobiles achizitia producatorului auto italian, potrivit revistei Manager Magazin, citata de Reuters.

Proprietarii Fiat vor sa-si concentreze resursele asupra brandului Ferrari si sa renunte la afacerile tranditionale din industria auto, au declarat surse apropiate situatiei pentru publicatia germana. Actiunile Fiat au crescut cu 5% ca urmare a acestei informatii, in timp ce titlurile Volkswagen au consemnat un declin de 1,5%.

Reprezentanti ai Volkswagen si Fiat au refuzat sa comenteze. Proprietarii celor doua companii sunt inca departe de a ajunge la un acord asupra unui eventual pret, a scris Manager Magazin. Volkswagen spera ca, prin achizitia Fiat Chrysler, va putea folosi reteaua de distributie a Chrysler in SUA pentru a-si rezolva probelmele de vanzari pe piata americana. Grupul german are vanzari sub asteptari in SUA, a doua piata auto dupa marime in lume.

Volkswagen, care avea la sfarsitul primului trimestru rezerve de aproape 18 miliarde de euro, si-a exprimat in mod repetat interesul pentru brandul Alfa Romeo al Fiat, in pofida respingerii ferme a propunerilor de catre conducerea companiei italiene.

volkswagen-vrea-cucereasca-sua-via-italia-grupul-german-este-interesat-de-achizitia-fiat-chrysler_size9 [1]

Sursa. [2] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/dealeri-auto/volkswagen-vrea-sa-cucereasca-sua-via-italia.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/07/volkswagen-vrea-cucereasca-sua-via-italia-grupul-german-este-interesat-de-achizitia-fiat-chrysler_size9.jpg

[2] Sursa.: http://www.incont.ro/auto/volkswagen-vrea-cucereasca-sua-via-italia-grupul-german-este-interesat-de-achizitia-fiat-chrysler.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.