07.09.2020 17:16

Yellow Angel 2009 pentru Golf 6

Un start excelent în noul an: Noul Golf este premiat cu titlul “Yellow Angel 2009″ 


Yellow Angel 2009 pentru Noul Golf.
 
Asociatia germana de automobile ADAC a acordat celei de-a sasea generatii de Golf premiul “Yellow Angel 2009″ . Volkswagen a intrat in top 5 cu trei modele, obtinând pentru Scirocco si Passat CC locurile 4 si 5.

Premiile ADAC “Yellow Angel” reprezinta un ghid util si valoros în procesul de luare a deciziilor pentru cei care vor sa îsi achizitioneze o masina noua. “Toti suntem multumiti de voturile primite de membrii ADAC cu drept de vot”, spune Prof. Dr. Martin Winterkorn, presedinte al consiliului de conducere de la Volkswagen AG, care a acceptat premiul “Yellow Angel” pentru noul Golf, decernat la München.

De asemenea, noul Volkswagen Scirocco si Passat CC au obtinut locurile 4 si 5.

Foarte importante pentru piata germana, premiile “Yellow Angel” au fost acordate pentru cinci categorii, pentru a cincea oara. Premiul pentru categoria “autoturisme” este acordat numai de publicul larg, astfel 357.000 de cititori “ADAC Motorwelt”, precum si utilizatorii site-ului ADAC îsi exprima voturile si aleg câstigatorul. În competitie au fost înscrise 38 de modele lansate pe piata de la începutul anului 2008.

Noul Golf are un pret de pornire de 13.668 de Euro cu TVA. Gama de motorizari include patru motoare pe benzina, de la 80 CP la 160 CP. În plus, noul Golf este disponibil cu doua motoare de 2.0 litri TDI; acestea au o putere de 110 CP si respectiv 140 CP.

O caracteristica standard: un filtru de particule diesel (DPF). Toate motoarele îndeplinesc norma EURO 5 pentru emisiile de gaze.

sursa: Autoworld Cluj-Napoca – www.autoworld.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto