08.19.2019 19:03

VW e-Co-Motion, dubita de marfa electrica

Cei de la Volkswagen au folosit Geneva 2013 pentru a expune un concept ecologic interesant: VW e-Co-Motion este o dubiţă de marfă, plasată între Transporter şi Caddy, beneficiind de propulsie electrică.

Surprinde transpunerea cunoscutelor elemente de design ale lui Transporter într-un pachet mult mai compact, VW e-Co-Motion măsurând 4,55 metri în lungime, deci viitorul model de serie se anunţă foarte practic pentru transportul mărfurilor în trafic urban.

Şi mai interesant este că s-a reuşit avansarea foarte mult a compartimentului de pasageri, datorită faptului că în faţă nu există motor. Motorul electric este integrat în puntea spate, sub podea, astfel câştigându-se foarte mult spaţiu într-un gabarit suficient de compact.

Astfel, capacitatea maximă de încărcare este de 4,6 metri cubi, iar masa utilă este de numai puţin de 800 kg. În plus, VW e-Co-Motion are o rază de bracaj de numai 8,95 metri, valoare care-i asigură o excelentă manevrabilitate în spaţiile înguste.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto