05.27.2020 0:39

VW Cross Caddy pe piaţa europeană

În gama maşinilor Volkswagen, indicativul ”Cross” este folosit pentru versiunile cu un look de pseudo-crossover: Cross Up!, Cross Polo, Cross Golf sau chiar Cross Touran. Cu alte cuvinte, ”Cross” este pentru VW ceea ce ”Stepway” este pentru Dacia, relatează promotor.ro.

Dacă Dacia ne-a surprins anul trecut, la Salonul Auto de la Istanbul, cu un concept de Dokker Stepway, iată că VW lansează direct pe piaţa europeană al cincilea model cu indicativul ”Cross”.

VW Cross Caddy se diferenţiază de modelul normal prin centura inferioară din plastic negru, la care se mai adaugă ornamente cu aspect de scuturi în partea inferioară a spoilerelor.

Jantele ”Canyon” de 17 inci sunt specifice acestei versiuni, iar în interior, Cross Caddy se distinge prin tapiţeria în două tonuri şi cusătura vizibilă a tapiţeriei din piele de pe volan, schimbător şi mânerul frânei de mână.

Preţul de pornire pentru noul VW Cross Caddy în Germania este puţin peste 22.000 de euro, cu circa 3.000 de euro mai mult decât cel mai ieftin VW Caddy. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto