09.23.2020 20:40

Volkswagen va lansa o cutie de viteze automată DSG cu zece trepte,

Germanii de la Volkswagen lucrează la o cutie de viteze automată DSG cu zece trepte, precum şi la un motor diesel care produce 134 CP/litru.

Pe lângă cutia de viteze automate DSG, cu  zece trepte, germanii lucrează şi la un motor diesel ultraeficient, care va dezvolta 134 CP/litru, potrivit lui Dr. Martin Winterkorn, liderul grupului auto german. Cele două soluţii vor fi adoptate pentru a ajuta grupul Volkswagen să-şi îndeplinească scopul de a scădea media emisiilor de dioxid de carbon a modelelor sale la valoarea de 95 g/km până în 2020.

Liderul grupului auto german a mai spus că motoarele cu ardere internă au încă foarte mult potenţial. „Din anul 2000, am scăzut consumul de combustibil al motoarelor noastre TDI şi TSI cu mai mult de 30%. Sunt convins că până în 2020 putem obţine o creştere a eficienţei de aproximativ 15%”, a declarat Dr. Martin Winterkorn.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto