09.26.2020 12:34

Volkswagen CrossUp

 

A conduce o supermini masina nu este nici rapid, nici incapator - dar este distractiv si frugal.Cross Op este al cincilea dintr-o gama de inalta echitatie de modele de la Volkswagen, urmand dupa CrossPolo, CrossGolf, CrossTouran si introdus recent Cross Caddy.

1_8

frankfurt-2011-volkswagen-cross-up-concept-live-photos_1

Cu o crestere de 15 mm, inaltimea suplimentara a scaunului din CrossUp ofera soferului o vedere mai buna a drumului, impreuna cu o mai mare usurinta la statia de parcare decat modelul Up standard.

Volkswagen-Cross-Up-interior-2-1024x640

Modelul este dotat cu o cutie de viteze standard manuala cu cinci trepte, cu un ambreaj picior-operat conventional. Pietele selectate vor primi, de asemenea, o versiune cu un ambreiaj automat.

Volkswagen-Cross-Up-engine-1024x640

Acesta nu este un game-changer, dar CrossUp este o masina placuta. Ea excelează într-un mediu urban în care agilitatea la viteza mica face cu adevărat distractiva experienta de a conduce vehicule.

Volkswagen-cross-up-3 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto