05.28.2020 1:54

Viitorul BMW i5

BMW lucreaza deja la un nou model din gama i, din care a inregistrat deja toate numerele de la i1 la i8. Al treilea model din gama va fi i5, pozitionar intre cele doua deja existente.

BMW-i5ggh

Pentru modelul i5 lungimea va fi mai mare cu 15cm in spate si o sa ofere pasagerilor din spate mai mult spatiu. Alungirea sa inseamna doar extinderea extruziunilor longitudinale din aluminiu pentru ca i3 are deja un sasiu separat.

2012_01_BMW-i3-and-i8

Extinderea spatiului interior insemna doar alungirea plafonului si a podelei, caroseia fiind din fibra de carbon. structura usii din spate va trebui reproiectata, dar se va pastra acelasi sistem de prindere si inchidere.

Nu se stie inca daca i5 va avea nevoie de un sistem de propulsie mai puternic, din cauza greutatii mai mari. BMW i3 are un motor electric de 125 kW/170 CP şi 250 Nm, alimentat de o baterie Li-Ion de 22 kWh.

Modelul BMW i5 este aşteptat pe piata in 2015-2016.

BMW-i5

Sursa.

  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto