09.29.2020 8:12

Vezi cum arată BMW X4 Concept

BMW a publicat primele imagini oficiale cu conceptul unui nou SAC (Sports Activity Coupe), BMW X4 Concept. Conceptul X4  are aproape aceeaşi lungime ca SUV-ul compact X3, însă e mai lat şi mai scund decât acesta.

În partea din faţă a maşinii, grila radiatorului specifică BMW are, de-o parte şi de alta, faruri full-LED a căror forme sunt o reinterpretare a celor două contururi circulare specifice mărcii bavareze.

Jantele din aliaj de 21 de inci, vopsite în două culori, sunt acoperite de aripile laterale foarte mari, pătrăţoase, specifice maşinilor din gama X de la BMW. Germanii spun că acest design subliniază atitudinea sportivă a maşinii şi ampatamentul mare şi, în acelaşi timp, oferă o platformă de prezentare pentru sistemul de tracţiune integrală xDrive.

În partea din spate, BMW X4 concept arată foarte similar cu fratele său mai mare – BMW X6 – cu o lunetă plasată la un unghi de aproximativ 45 de grade faţă de sol şi un set de stopuri care acoperă colţurile maşinii.

Conceptul BMW X4 va deveni o maşină de serie la începutul lui 2014.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto