09.29.2020 5:06

Vezi care sunt cele mai eco marci auto

Pentru al treilea an consecutiv, Toyota ramane lider in domeniul constructorilor auto, in topul mai ecologice branduri pe plan mondial.

Specialistii Interbrand realizeaza un raport intre promisiunile companiilor tinand de protejarea mediului si perceptia consumatorilor, iar rezultatele ajuta companiile sa-si focuseze strategiile.

Cele mai ecologice branduri auto conform clasamentului Interbrand Best Global Green Brands sunt:

 1. Toyota (1)
 2. Ford (2)
 3. Honda (3)
 4. Nissan (5)
 5. Volkswagen (7)
 6. BMW (13)
 7. Mercedes-Benz (17)
 8. Hyundai (34)
 9. KIA (37)

 

Toyota, Ford si Nissan au avut de castigat mult in domeniul imaginii eco, datorita accentului pus pe inovatie si depasirii limitelor impuse de regulamente.

Daca in cazul Toyota notorietatea familiei Prius este deja normala, cei de la Nissan sunt avantajati de modelul Nissan Leaf, care a depasit deja bariera de 50.000 de exemplare produse, in timp ce Ford a facut mari progrese in domeniul downsizing, pe langa programul ambitios de masini electrice, demarat cu Ford Focus Electric.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

 • Cele mai noi stiri din domeniul auto
 • Cele mai bune oferte
 • Cele mai interesante evenimente auto