08.06.2020 6:45

Versiuni noi pentru Suzuki Swift Facelift

Suzuki Swift isi va extinde gama de versiuni: masina sportiva devine mai practica, iar cea cu tractiune integrala va capata un look in stil pseudo-crossover.

In primul caz, Suzuki Swift Sport va putea fi comandat si in versiunea de caroserie cu 5 usi. Pana acum masina era oferita strict in varianta cu 3 usi.

Suzuki Swift Sport in cinci usi va fi mai scump cu aproape 600 de euro fata de varianta in trei usi. Insa pachetul tehnic ramane acelasi: motor de 1,6 litri si 136 CP, in timp ce estetic masina se diferentaza prin cateva detalii sportive.

Varianta cu tractiune integrala a lui Suzuki Swift nu se diferentia, pana acum, la nivel estetic de un Swift obisnuit, dar faceliftul aduce posibilitatea optarii pentru un pachet suplimentar, SZ4.

SZ4 presupune montarea unui kit exterior in stil pseudo-crossover, cu o centura inferioara din plastic negru si pseudo-scuturi integrate in spoilerele fata si spate.

In plus, garda la sol este ridicata cu 25 mm, pentru ca masinuta sa poata aborda si drumuri mai putin bune.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto