05.24.2020 23:37

Vara premiilor Honda

Regulamentul campaniei ”Vara premiilor Honda” 15 iunie-15 septembrie 2007


Regulamentul campaniei “Vara premiilor Honda” 15 iunie-15 septembrie 2007


I. Organizatorul concursului

Concursul este organizat de Merch Auto, cu sediul in str. Giordano Bruno 1-3, J 12/879/1997, CUI RO 9876277, telefon unic valabil pentru info concurs 0264-406.607,  reprezentata prin Campan Ioan Sorin si numita in Regulament  Merch Auto.
Merch Auto isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament in orice moment si de a intrerupe concursul, anuntand publicul prin presa si website.


II. Conditii de participare la concurs, descalificare

La concurs poate participa orice persoana fizica, indiferent de sex, nationalitate sau religie, care achizitioneaza de la Merch Auto orice model de automobil Honda in perioada15 iunie-15 septembrie 2007.
In cazul clientilor persoane juridice la concurs participa administratorul firmei sau un reprezentant desemnat de acesta.
Nu au drept de participare la acest concurs angajatii firmei organizatoare, rudele de gradul I si II.
Prin achizitionare intelegem inclusiv achitarea unui avans de minim 5.000 Euro pentru oricare model Honda, in perioada mentionata.
In acesta caz castigatorul va primi premiul cuvenit odata cu livrarea automobilului. In cazul in care renunta la automobil nu va avea posibilitatea recuperarii avansului si va fi exclus din concurs.
Merch Auto considera inscrierea in concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante cu realitatea, Merch Auto nu va considera respectiva participare valida.
Orice problema in acest sens va fi evaluata de Merch Auto, iar decizia luata va fi unica si irevocabila. Merch Auto nu este responsabil de eventuala incapacitate a castigatorilor de a conduce pe drumurile publice.


Prin inscrierea la concurs participantul garanteaza:
• ca are cel putin 18 ani.
• ca detine mijloacele materiale de a suporta cheltuielile legate de impozitul pe venituri, exceptie facand doar daca, in eventualitatea castigarii, va participa la actiunile publicitare ale Merch Auto, ulterioare acordarii premiului, fara alte obligatii din partea Merch Auto.
In acest caz impozitul pe venit va fi achitat de Merch Auto.

Interesele si buna reputatie ale Merch Auto primeaza in orice situatie, de aceea Merch Auto isi rezerva dreptul de a scoate din concurs in orice moment inscrierile pe care le considera inoportune sau deplasate.
Inscrierile peste perioada anuntata ca limita (15 septembrie 2007 ora 09.00 AM) sunt nule.
Un participant poate fi descalificat in orice moment daca Merch Auto observa orice fel de comportament considerat nepotrivit, imoral, ilegal sau care poate aduce atingere imaginii Merch Auto, cu concursul si prezentul regulament, fara a anunta participantul si fara o explicatie ulterioara.


III. Mecanismul de concurs

Concursul se desfasoara intre 15 iunie-15 sept 2007. Persoanele care achizitioneaza orice model Honda de la Merch Auto in perioada mentionata pot participa la concurs avand posibilitatea castigarii unui ATV Linhai, respectiv doua motoscutere Linhai.
Fiecarui cumparator i se va atribui un numar, intre 1 si numarul total de automobile achizitionate in aceasta perioada, castigatorii premiilor urmand a fi desemnati de catre un ascultator radio prin interventia sa telefonica in cadrul emisiunii.
Numerele aferente participantilor la concurs vor fi atribuite in mod aleatoriu.

Premiile se vor acorda dupa cum urmeaza: 
• 1 motoscuter Linhai in iulie 2007 – in valoare 1.200 Euro
• 1 motoscuter Linhai in august 2007 – in valoare 1.200 euro
• 1 ATV Linhai in septembrie 2007 – in valoare 4.500 Euro

Castigatorul din iulie nu participa la extragerea din august respectiv septembrie, iar cel din august nu participa la extragerea finala din septembrie.
Numele castigatorilor va fi mediatizat urmand a fi contactati de Merch Auto in termen de 24 h telefonic, prin e-mail sau posta.


IV. Acordarea premiilor

Castigatorii vor primi de la Merch Auto, intr-un interval de 15 zile lucratoare de la desemnare premiile mentionate mai sus si actele necesare inscrierii in circulatie, formalitatile necesare intrand in atributia castigatorilor.
Orice premiu se acorda doar pe baza de buletin sau carte de identitate/pasaport. Valoarea premiilor depaseste 600 lei, in asa fel incat se impune achitarea de catre castigator a Impozitului pe Venituri din Premii conform cu legislatia in vigoare (exceptie cazul mentionat la pct. II).
Suma de plata reprezinta 16% din diferenta dintre valoarea premiului si cei 600 lei neimpozabili.
Suma se achita la casieria noastra din strada Giordano Bruno 1-3 sau prin virament bancar in contul RO31BITRCJ1RON016795CC01, deschis la Banca Italo Romena Cluj Napoca


V. Observatii

Participantii se obliga sa respecte prezentul regulament oficial. 
In cazul nerespectarii prezentului regulament, premiul castigat nu se va acorda. Premiile sunt nominale si netransferabile, ele nu pot fi inmanate altei persoane decat castigatorului.
Merch Auto poate folosi imaginea si datele castigatorilor in actiuni de publicitate ulterioare fara alte obligatii, cu acordul cistigatorilor.
Castigatorii nu pot da informatii, unor terti, despre concurs decat dupa ce a primit acordul scris al Merch Auto.
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata unor cheltuieli relative la premiul castigat, acestea cazand exclusiv in  sarcina castigatorului, inclusiv taxele de inmatriculare.
Prezentul regulament de participare este disponibil gratuit oricarui solicitant la sediul Merch Auto str. Giordano Bruno 1-3, Cluj Napoca sau pe website-ul www.merch.ro.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto