08.14.2020 4:35

Va disparea SUV-ul Opel Antara?

Conducerea Opel ia in calcul inlocuirea SUV-ului Antara cu mai nou lansatul Mokka si chiar cu ADAM ROCKS.

Conducerea Opel ia in calcul renuntarea la SUV-ul Antara deoarece mai nou lansatul Mokka pare promitator si are trasaturi optime pentru a ramane singurul SUV Opel, a declarat pentru 0-100.ro Liz Wetzel, sef design interior al Opel.

Ea a infirmat ipoteza lansarii unui model mai mare decat Insignia si a lasat sa se inteleaga ca viitorul SUV-ului Antara este incert. Antara si Corsa sunt cele mai vechi modele din gama Opel.

“Trebuie mai intai sa vedem cum se descurca Mokka. Credem ca acest model are niste trasaturi optime. Antara e mai mare si se pare ca tendinta este sa reduci dimensiunile. (…) Vom vedea cum evolueaza Mokka si poate va fi in regula ca acest model sa fie SUV-ul nostru. Poate nu va fi nevoie de ceva mai mare”, a declarat Wetzel pentru 0-100.ro, la Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie).

In schimb, daca reactiile publicului vor fi pozitive fata de conceptul ADAM ROCKS, Opel nu va ezita sa bage in productie micul crossover, a spus Wetzel.

“Astazi ADAM ROCKS este un concept, dar vom studia reactia publicului si daca va fi placut, atunci cu siguranta il vom baga in productie”, a explicat Liz Wetzel.

Sursa: 0-100.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto