05.25.2020 5:54

Un nou prag de sol in Cluj-Napoca

Primăria municipiului Cluj-Napoca a amplasat azi, 30 aprilie 2013, două praguri de sol reducătoare de viteză pe B-dul 1 Decembrie 1918, după cum se arată într-un comunicat de presă trimis de Biroul Primăriei.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a amplasat azi, 30 aprilie 2013, două praguri de sol reducătoare de viteză pe B-dul 1 Decembrie 1918, de o parte şi de alta a trecerii pietonale aflate în dreptul pasarelei pietonale peste râul Someşul Mic, dar numai în sensurile de mers spre trecerea pietonală, cu menţiunea că între cele două praguri de sol, pe axul străzii, au fost montaţi separatori de sensuri de circulaţie, cu scopul de a împiedica pătrunderea pe contrasens a vehiculelor ce vor să evite pragurile de sol.

Această măsură are drept scop creşterea siguranţei pietonilor angajaţi în traversarea bulevardului pe la trecerea pietonală în cauză şi a fost aprobată în şedinţa Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale (din data de 26 octombrie 2012).

Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto