07.09.2020 14:17

Un nou model Lamborghini

Versiunea de serie a SUV-ului Urus, programată să debuteze în 2017, va fi cel de-al treilea model din gama Lamborghini.

Cu ocazia evenimentului de celebrare a celor 50 de ani de la înfiinţarea Lamborghini, oficialii brandului italian au consimţit că a sosit momentul pentru a anunţa viitorul membru al gamei.

Versiunea de serie a fost anunţată chiar de Rupert Stadler, şeful Audi. Data de lansare a fost fixată pentru anul 2017, însă există mai multe coordonate care nu sunt încă foarte clare. Spre exemplu, producţia SUV-ului, estimată a fi mai mare decât cea a actualelor Gallardo şi Aventador, ar urma să se facă în cadrul unei alte uzine, pentru că amplasamentul din SantAgata Bolognese va deveni neîncăpător.

Designul versiunii finale ar urma să fie inspirat de conceptul Urus, prezentat anul trecut în cadrul Salonului de la Beijing. Prototipul a fost expus alături de un propulsor de 600 de cai putere, însă posibilitatea de a vedea acest motor şi sub caroseria SUV-ului de serie este puţin probabil.

Sursa: automarket.ro
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto